Leveringsproblemen Emma Sleep

Woensdag 14 februari 2024

Emma Sleep heeft toegegeven dat de klantenservice de laatste tijd niet optimaal was, waardoor klachten niet goed afgehandeld zijn. Hierover is overleg met de consumentenbond, waarvoor onder andere een compensatie is afgesproken.
Leveringsproblemen Emma Sleep

Website Twinkle meldt dat volgens De Consumentenbond er in een jaar tijd meer dan 250 klachten binnen kwamen over het matrassenmerk. Consumenten klaagden onder andere over lange levertijden, lange wachttijden bij het ophalen van retouren en de slechte bereikbaarheid en dienstverlening van de klantenservice. Sommige klanten moesten zelfs meer dan een half jaar wachten tot ze hun complete bestelling hadden ontvangen. In een reactie liet Emma Sleep weten dat de snelle groei in de afgelopen jaren zorgde voor druk op de bevoorradingsketen en de service aan klanten, zo meldt de Consumentenbond.

 

Op de site van Emma Sleep staat een verklaring met goede voornemens voor 2024. Zo is recentelijk het aantal medewerkers van de klantenservice verhoogd, zijn ze momenteel een chatbot aan het ontwikkelen en willen ze de processen meer automatiseren, zodat retouren sneller verwerkt kunnen worden. Ook kunnen klanten in aanmerking komen voor compensatie bij een vertraagde levering.

 

Vandaag meld de Consumentenbond op de eigen website het volgende: 'Matrassenfabrikant Emma Sleep gaat klanten beter helpen en ze compenseren voor lange levertijden. Dat belooft het bedrijf aan de Consumentenbond, die Emma Sleep had aangesproken na een grote hoeveelheid klachten.'Links

www.emma-sleep.nl
www.consumentenbond.nl

Tags

Nieuws, interieur, matras, bed, beddenwinkel, logistiek, levering, leveringsproblemen, klantenservice, chatbot, automatisering, vertraging, compensatie, bevoorrading, keten, service, klanten, vertraging, slaap, slapen, #consumentenbond, #emmasleep

Gerelateerd nieuws
Grootste Emma Sleep winkel
Emma Sleep opent een nieuwe winkel in Amsterdam, die gelijk de grootste is van het bedrijf.
lees verder
Green House collection
Moooi introduceert de nieuwe Green House Beddengoed Collectie. Leverbaar vanaf najaar 2024, ontwikkeld in samenwerking met Bedding House.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Groei bestedingen woninginrichting
De consumptie van Nederlandse huishoudens krimpt iets in februari, maar onder meer de woninginrichting groeit wel licht.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden