Lentefrisse Meubelbeurs Brussel

Dinsdag 25 september 2018

De Meubelbeurs Brussel claimt Europa’s meest gastvrije beurs te zijn. Een gezellige beurs, maar vooral ook een beurs waar het goed zaken doen is met veel 'lentefrisse ideeën'.
Lentefrisse Meubelbeurs Brussel
Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel

Op de Meubelbeurs Brussel, die wordt gehouden van 4 tot en met 7 november 2018, is er ruim aandacht voor presentatie en nieuwigheden in verzorgde stands. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en de rest van Europa etaleren hier vaak hun nieuwigheden in primeur.

Om het beursbezoek efficiënt te kunnen plannen heeft de organistie weer de strakke segmentering gehanteerd (foto 6), in een passende sfeer en context:

Boutique (hal 1)
Al eerder meldden we over het nieuwe segment Boutique met een gespecialiseerd aanbod aan woonaccessoires en decoratie.

Square (hal 3, foto 2)
Het segment met mooi vormgegeven meubelen voor een zachte prijs. Strakke collecties die als alternatief voor de grote internationale merken kunnen dienen. Hier staat tevens weer de trendy Meubelbeurs-bar, als trefpunt en rustpunt voor een hapje en een drankje.

City (hal 3, 4 en 5, foto 3)
Drie hallen vol trendy en eigentijdse zit-, woon- en slaapkamermeubelen die passen bij een moderne levensstijl. Een selectie van internationale fabrikanten uit het brede middensegment.

Brussels by Night (hal 6, foto 4)
Het terrein van slaapspecialist met technische innovaties en sfeervolle slaapconcepten. Talrijke specialisten in dit beddensegment tonen hun laatste nieuwe ontwikkelingen op het vlak van slaapcomfort.

Fusion (hal 8)
Romantisch en landelijk hoeven niet ouderwets te zijn. De uitstraling wordt strakker, de warme sfeer blijft behouden: nostalgisch of etnisch, met edele materialen als massief hout, warme stoffen, luxueus marmer en metaal.

Holland à la Carte (hal 8/9)
Totaalconcept voor Nederlands fabrikaat, met herkenbare en uiteenlopende Nederlandse collecties. En een bar!

Mozaïek (hal 9, foto 5)
Hier zit het instapsegment van de markt dat steeds aantrekkelijker wordt. Prijsbewust én trendy: mooie en slim bedachte (zit)meubelen zijn ook voor een strakker budget mogelijk.

De beurs in de Heizelpaleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1, B-1020 Brussel, is dagelijks open van 9-19 uur, woensdag tot 18 uur. De beurs is toegankelijk voor registreerde bezoekers die (binnenkort) hier toegangskaarten kunnen bestellen. Nog niet geregistreerd? Dat kan bij de entree.

 Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaïek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #boutique

Gerelateerd nieuws
Tempur inderdaad via Beter Bed
Beter Bed meldde afgelopen vrijdag in een persbericht dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Tempur.
lees verder
 
Omzetgroei DFS in Nederland
lees verder
Dutten op het werk met Manerba
De Italiaanse specialist in kantoormeubelen Manerba introduceert Undecided, een daybed voor op kantoor.
lees verder
Tempur via tegenvallend Beter Bed?
Beter Bed publiceerde gisteren slechte cijfers over 2018. Daarnaast gaan er geruchten dat Tempur vanaf 1 april via beddenketen Beter Bed verkocht gaat worden.
lees verder
HMC weer op Masterly
Milaan gaat kennismaken met nieuwe Nederlandse Meesters: (oud)studenten van het Hout- en Meubileringscollege (HMC) presenteren hun werk tijdens de Salone del Mobile 2019 tussen bekende werken van de oude Nederlandse Meester Rembrandt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden