Lentefrisse Meubelbeurs Brussel

Dinsdag 25 september 2018

De Meubelbeurs Brussel claimt Europa’s meest gastvrije beurs te zijn. Een gezellige beurs, maar vooral ook een beurs waar het goed zaken doen is met veel 'lentefrisse ideeën'.
Lentefrisse Meubelbeurs Brussel
Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel

Op de Meubelbeurs Brussel, die wordt gehouden van 4 tot en met 7 november 2018, is er ruim aandacht voor presentatie en nieuwigheden in verzorgde stands. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en de rest van Europa etaleren hier vaak hun nieuwigheden in primeur.

Om het beursbezoek efficiënt te kunnen plannen heeft de organistie weer de strakke segmentering gehanteerd (foto 6), in een passende sfeer en context:

Boutique (hal 1)
Al eerder meldden we over het nieuwe segment Boutique met een gespecialiseerd aanbod aan woonaccessoires en decoratie.

Square (hal 3, foto 2)
Het segment met mooi vormgegeven meubelen voor een zachte prijs. Strakke collecties die als alternatief voor de grote internationale merken kunnen dienen. Hier staat tevens weer de trendy Meubelbeurs-bar, als trefpunt en rustpunt voor een hapje en een drankje.

City (hal 3, 4 en 5, foto 3)
Drie hallen vol trendy en eigentijdse zit-, woon- en slaapkamermeubelen die passen bij een moderne levensstijl. Een selectie van internationale fabrikanten uit het brede middensegment.

Brussels by Night (hal 6, foto 4)
Het terrein van slaapspecialist met technische innovaties en sfeervolle slaapconcepten. Talrijke specialisten in dit beddensegment tonen hun laatste nieuwe ontwikkelingen op het vlak van slaapcomfort.

Fusion (hal 8)
Romantisch en landelijk hoeven niet ouderwets te zijn. De uitstraling wordt strakker, de warme sfeer blijft behouden: nostalgisch of etnisch, met edele materialen als massief hout, warme stoffen, luxueus marmer en metaal.

Holland à la Carte (hal 8/9)
Totaalconcept voor Nederlands fabrikaat, met herkenbare en uiteenlopende Nederlandse collecties. En een bar!

Mozaïek (hal 9, foto 5)
Hier zit het instapsegment van de markt dat steeds aantrekkelijker wordt. Prijsbewust én trendy: mooie en slim bedachte (zit)meubelen zijn ook voor een strakker budget mogelijk.

De beurs in de Heizelpaleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1, B-1020 Brussel, is dagelijks open van 9-19 uur, woensdag tot 18 uur. De beurs is toegankelijk voor registreerde bezoekers die (binnenkort) hier toegangskaarten kunnen bestellen. Nog niet geregistreerd? Dat kan bij de entree.

 Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Mozaďek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #boutique

Gerelateerd nieuws
 
Hema in gerecycled bed- en badgoed
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Contractcollectie Swiss Sense
Swiss Sense lanceert Swiss Sense Business, een nieuw onderdeel van Swiss Sense speciaal voor de contractmarkt. Binnen de Hotel Collection biedt het bedrijf een nieuwe collectie hotelboxsprings, en dienstverlening op maat tegen zakelijke prijzen.
lees verder
Slapen in de seventies
Textielproducent De Witte Lietaer uit Lauwe introduceert bedlinnen Almond, met een typisch jaren zeventig dessin.
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden