Lentefrisse Meubelbeurs Brussel

Dinsdag 25 september 2018

De Meubelbeurs Brussel claimt Europaĺs meest gastvrije beurs te zijn. Een gezellige beurs, maar vooral ook een beurs waar het goed zaken doen is met veel 'lentefrisse ideeŰn'.
Lentefrisse Meubelbeurs Brussel
Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel Lentefrisse Meubelbeurs Brussel

Op de Meubelbeurs Brussel, die wordt gehouden van 4 tot en met 7 november 2018, is er ruim aandacht voor presentatie en nieuwigheden in verzorgde stands. Exposanten uit België, Nederland, Duitsland, Italië en de rest van Europa etaleren hier vaak hun nieuwigheden in primeur.

Om het beursbezoek efficiënt te kunnen plannen heeft de organistie weer de strakke segmentering gehanteerd (foto 6), in een passende sfeer en context:

Boutique (hal 1)
Al eerder meldden we over het nieuwe segment Boutique met een gespecialiseerd aanbod aan woonaccessoires en decoratie.

Square (hal 3, foto 2)
Het segment met mooi vormgegeven meubelen voor een zachte prijs. Strakke collecties die als alternatief voor de grote internationale merken kunnen dienen. Hier staat tevens weer de trendy Meubelbeurs-bar, als trefpunt en rustpunt voor een hapje en een drankje.

City (hal 3, 4 en 5, foto 3)
Drie hallen vol trendy en eigentijdse zit-, woon- en slaapkamermeubelen die passen bij een moderne levensstijl. Een selectie van internationale fabrikanten uit het brede middensegment.

Brussels by Night (hal 6, foto 4)
Het terrein van slaapspecialist met technische innovaties en sfeervolle slaapconcepten. Talrijke specialisten in dit beddensegment tonen hun laatste nieuwe ontwikkelingen op het vlak van slaapcomfort.

Fusion (hal 8)
Romantisch en landelijk hoeven niet ouderwets te zijn. De uitstraling wordt strakker, de warme sfeer blijft behouden: nostalgisch of etnisch, met edele materialen als massief hout, warme stoffen, luxueus marmer en metaal.

Holland à la Carte (hal 8/9)
Totaalconcept voor Nederlands fabrikaat, met herkenbare en uiteenlopende Nederlandse collecties. En een bar!

Mozaïek (hal 9, foto 5)
Hier zit het instapsegment van de markt dat steeds aantrekkelijker wordt. Prijsbewust én trendy: mooie en slim bedachte (zit)meubelen zijn ook voor een strakker budget mogelijk.

De beurs in de Heizelpaleizen van Brussels Expo, Belgiëplein 1, B-1020 Brussel, is dagelijks open van 9-19 uur, woensdag tot 18 uur. De beurs is toegankelijk voor registreerde bezoekers die (binnenkort) hier toegangskaarten kunnen bestellen. Nog niet geregistreerd? Dat kan bij de entree.

 Links

www.meubelbeurs.be

Tags

Meubelbeurs Brussel, beurs, event, evenement, tentoonstelling, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, jeugdkamer, slaapcomfort, Kids' corner, Brussels by Night, Nieuws, slaapbranche, slapen, slaapfabrikant, bed, boxspring, lattenbodem, matras, slaapexposant, slaapsegment, slaapconcept, City, Fushion, Moza´ek, award, winnaar, prijs, uitreiking, balthazar, champagne, #balthazar, #meubelbeursbrussel, #boutique

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
 
Montis 2019 nieuws
lees verder
100% Circulair matras Mline
DBC (Dutch Bedding Company), beter bekend van het label M-line, heeft op de Imm Cologne haar eerste volledig circulaire matras ge´ntroduceerd: Green Motion.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
 
Candia Strom via Bakker
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden