Leasen bij Leen

Maandag 16 september 2019

Leen Bakker gaat binnen een jaar een leasemodel voor banken en boxsprings testen. Hiermee sluit de meubelketen aan bij de trend waarin gebruik belangrijker wordt dan bezit.
Leasen bij Leen

Ceo van Leenbakker Debbie Klein doet de toekomstplannen van de meubelketen uit de doeken in een interview met RetailTrends. Het bedrijf wil de omzet verdubbelen naar 720 miljoen euro. Om dat te realiseren komt Leenbakker onder meer met het nieuwe leaseconcept. Een product of oplossing is volgens Klein belangrijk dan bezit. Daarom sluit de firma aan bij verschillende bedrijven die al banken en boxsprings te huur aanbieden.

 

Voor € 12,50 per maand slaapt de klant op een variant circulaire matras van Auping. Bedden.nl biedt een boxspring lease aan voor vanaf € 19,74 per maand. Bij Dekbed-Discounter begint de prijs bij € 29,95 per maand. Het Element bed van Beter Bed kost ongeveer € 43,00 euro per maand (€ 1,43 per nacht).

 

Als het gaat om meubelen dan biedt Dekbed-Discounter een leasebank aan vanaf € 19,95 per maand en Ikea meubelpakketten van € 19,95 en € 29,95 per maand.

 

Leenbakker wil het anders gaan doen. Bugetvriendelijkheid staat volgens Klein centraal. Welk leasemodel het bedrijf kiest is nog niet duidelijk, maar de firma wil in ieder geval een lage leaseprijs vragen, die bij de winkelformule past. Andere ideeën om te omzet te verhogen zijn een uitgebreide assortiment voor koken en tafelen en een sterkere digitale e-commerce aanwezigheid in België.Links

www.leenbakker.nl
www.auping.nl
www.dekbeddiscounter.nl
www.ikea.be
www.ikea.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, boxspring, detail, retail, nachtrust, kussen, matras, tijk, boxsping, beddengoed, lakens, overtrek, bedtextiel, dekbedovertrek, dekbed, laken, kussen, sprei, bedmode, dekbed, kussen, huur, lease, verhuur, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project, restaurant, woninginrichting, woninginrichtingsproducten, online, webshop, internet, meubel, duurzaam, circulair, recycle, duurzamer, #ikea, #dekbeddiscounter #leenbakker, #auping

Gerelateerd nieuws
Nieuwe Piet Boons
Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
lees verder
 
Herbruikbare stand voor Pode
lees verder
Nieuwe ceo Ekornes
Het Chinees-Noorse meubelconcern Ekornes, beter bekend van de Stressless relaxfauteuils en zitmeubelen en beddenmerk Svane, heeft een nieuwe directeur als opvolger van Olav Holst-Dyrnes.
lees verder
 
Take a Seat Please failliet
lees verder
Lily-stoel 50 jaar
De Deense meubelfabrikant Fritz Hansen blijft teruggrijpen op het verleden. Nu is er een nieuwe versie van de Lily-stoel die 50 jaar geleden het licht zag.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden