Kosmopolitisch keramiek Seletti

Maandag 29 maart 2021

Het Italiaanse designmerk Seletti werkt opnieuw samen met het duo Ctrlzak en presenteert de nieuwe items in de Hybrid collectie onder het motto One World, One Future. De serviescollectie is aangevuld met nieuwe producten, waarin culturen uit de hele wereld fuseren.
Kosmopolitisch keramiek Seletti
Kosmopolitisch keramiek Seletti Kosmopolitisch keramiek Seletti

Hybrid vertegenwoordigde tot dusver de eeuwige aantrekkingskracht tussen Oost en West, door de traditie van Chinees en Europees porselein. In de uitbreiding richt Seletti zich op Afrika, Midden- en Latijns-Amerika en het zuidelijke deel van Azië. Hiermee wil het bedrijf het unieke karakter van de verschillende culturen vieren en elk van hen hetzelfde belang geven.

 

De keuze voor keramiek is gemaakt omdat het volgens het bedrijf het ideale element is om alle culturen te verenigen, zelfs de meest afgelegen, aangezien het door de geschiedenis heen door alle georganiseerde samenlevingen wordt gebruikt, om hun identiteit uit te drukken. De stijlen van de verschillende continenten komen samen, verenigen zich en geven leven aan borden, schalen, kopjes en vazen ​​met een eclectische en kosmopolitische geest die decoraties en grafische thema's combineert die de verschillende culturen vertegenwoordigen.

 

Seletti wordt vertegenwoordigd door Van Mokum en House of Brands.Links

www.homeforbrands.com
www.seletti.it
www.vanmokum.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, lifestyle-product, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, keramiek, servies, porselein, kopjes, vazen, bord, #seletti, #hybrid, #vanmokum, #houseofbrands

Gerelateerd nieuws
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
Woonindustrie nieuws deel 2
De lente begint goed met de Voorjaarsvakdagen van De Woonindustrie op 12 en 13 april en van 18-20 april. Opnieuw stellen wij enkele nieuwkomers voor en delen nieuws van de exposanten.
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Planten in de vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden