Kobe behoudt goud met Trevira CS

Donderdag 09 februari 2023

Tijdens de Heimtextil in Frankfurt heeft Kobe opnieuw de Gold Member status gekregen van de Trevira CS club.
Kobe behoudt goud met Trevira CS

Kobe, het stoffenmerk van Kobefab, heeft zijn Gold Member-status wederom toegekend gekregen door Trevira CS. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse ceremonie op de Heimtextil beurs te Frankfurt.

 

Kobe is sinds de oprichting van deze club een belangrijk lid gebleven en behoudt deze unieke positie door middel van een succesvolle collectie van tijdloze Trevira CS producten. Deze zijn naast de contractmarkt ook zeer populair gebleken voor residentieel gebruik.

 

Met de tijdloze velours Monza CS heeft Kobe in de categorie 'Kings of Color' de Textile Talents Trevira CS Fabric Creativity Competition 2023 gewonnen. De Monza CS is verkrijgbaar in een breed kleurgamma van 30 kleuren.

 

De Trevira CS Club is opgericht om nauw te kunnen samenwerken met partners in de textiel supply chain. Het lidmaatschap van de club bestaat uit drie categorieën leden: Gold, Silver en Member. Het lidmaatschap wordt bepaald door de mate waarin aan bepaalde criteria wordt voldaan, zoals bijvoorbeeld verkoopcijfers, geografische aanwezigheid en creativiteit.Links

www.kobe.eu
www.trevira.de

Tags

nieuws, interieur, stoffen, brandvertragend, lidmaatschap, goud, zilver, brons, projectstoffen, kamerhoog, textiel, textieltalent, collectie, tijdloos, beurs, ceremonie, kleurgamma, kleuren, contractmarkt, positie, #kobe, #kobefab, #trevira, #heimtextil

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
Duurzaamheid focus R+T 2024
De voorbereidingen voor R+T 2024 zijn in volle gang. 's Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren en zonwering opent haar deuren van 19 tot 23 februari 2024. Meer dan 1.000 exposerende bedrijven hebben zich al ingeschreven voor het evenement.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden