Kobe behoudt goud met Trevira CS

Donderdag 09 februari 2023

Tijdens de Heimtextil in Frankfurt heeft Kobe opnieuw de Gold Member status gekregen van de Trevira CS club.
Kobe behoudt goud met Trevira CS

Kobe, het stoffenmerk van Kobefab, heeft zijn Gold Member-status wederom toegekend gekregen door Trevira CS. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse ceremonie op de Heimtextil beurs te Frankfurt.

 

Kobe is sinds de oprichting van deze club een belangrijk lid gebleven en behoudt deze unieke positie door middel van een succesvolle collectie van tijdloze Trevira CS producten. Deze zijn naast de contractmarkt ook zeer populair gebleken voor residentieel gebruik.

 

Met de tijdloze velours Monza CS heeft Kobe in de categorie 'Kings of Color' de Textile Talents Trevira CS Fabric Creativity Competition 2023 gewonnen. De Monza CS is verkrijgbaar in een breed kleurgamma van 30 kleuren.

 

De Trevira CS Club is opgericht om nauw te kunnen samenwerken met partners in de textiel supply chain. Het lidmaatschap van de club bestaat uit drie categorieën leden: Gold, Silver en Member. Het lidmaatschap wordt bepaald door de mate waarin aan bepaalde criteria wordt voldaan, zoals bijvoorbeeld verkoopcijfers, geografische aanwezigheid en creativiteit.Links

www.kobe.eu
www.trevira.de

Tags

nieuws, interieur, stoffen, brandvertragend, lidmaatschap, goud, zilver, brons, projectstoffen, kamerhoog, textiel, textieltalent, collectie, tijdloos, beurs, ceremonie, kleurgamma, kleuren, contractmarkt, positie, #kobe, #kobefab, #trevira, #heimtextil

Gerelateerd nieuws
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder
 
Trends digitaal beschikbaar
lees verder
Meer topmerken op Orgatec
Van 22 tot 25 oktober 2024 vindt Orgatec opnieuw plaats op het beursterrein van Keulen. De beursorganisatie meldt dat steeds meer grote merken zich voor het evenement hebben aangemeld.
lees verder
Daling omzet meubelwinkels
De Nederlandse detailhandel zette bijna 4% meer om in eerste kwartaal 2024, maar de meubelwinkels daalden in omzet.
lees verder
 
Uitwerking akkoord cruciaal
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden