Klaas Bakker start nieuw bedrijf

Maandag 14 juni 2021

Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker start nieuw bedrijf

Op Linked In meld Klaas Bakker (foto 2; Linkedin) dat na 10 jaar ITC het tijd geworden is voor eigen ondernemerschap. Vanuit zijn passie voor vloeren, gecombineerd met interieurdesign heeft hij met behulp van zakenpartners Reinier en Martijn een nieuw bedrijf opgericht.

 

Het bedrijf gaat VMUS vloerkleden en VMUS meubels heten, waar men een grote variëteit aan tapijten zal verkopen, gecombineerd met tafels en stoelen. De partners hebben een prachtige showroom in Genemuiden gebouwd en tevens twee nieuwe webshops ontwikkeld (foto 1; website). Tevens zullen zij gratis advies en service aan huis gaan aanbieden.

 

In het LinkedIn bericht bedankt Klaas Bakker voor alle reacties die zij de laatste maanden al gekregen hebben op dit nieuws. En zij zijn nog steeds op zoek naar samenwerking met nieuwe merken binnen het gekozen segment.Links

www.vmusvloerkleden.nl
www.vmusmeubels.nl

Tags

Genemuiden, vloerkleden, tapijt, meubels, webshop, advies, huis, service, interieuradvies, nieuw, bedrijf, ondernemerschap, webshops, #vmus, #vmusvloerkleden, #vmusmeubels, #klaasbakker

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
 
Couture op de vloer
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden