Klaar voor Light + Building

Maandag 26 februari 2024

Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
Klaar voor Light + Building

In de afgelopen maanden publiceerden we al over de verschillende elementen van Light+Building. Zoals de drie megatrends die de beursorganisatie herkent. Daarnaast heeft stijlbureau Bora.Herke.Palmisano ook drie thema’s uitgewerkt.

 

Op het Design Plaza in hal 3.1 kunnen bezoekers dagelijks trendpresentaties, discussies en rondleidingen van verschillende partners verwachten, evenals de Designplus Awards van Light + Building. Inmiddels zijn 33 designinzendingen genomineerd voor de Awards, de winnaars worden op 3 maart bekend gemaakt. Voor het eerst zal de IALD International Association of Lighting Designers te gast zijn op het podium en een dag organiseren met hoogwaardige inhoud.

 

Laten we niet vergeten dat vrijwel elke exposanten interessante noviteiten meeneemt naar de beurs. Eén hiervan is Schätti, in hal 3.1 Stand F40. Bij de verschillende modellen uit de nieuwe Glaris collectie straalt het licht vanuit een verborgen lichtbron via het ronde, licht conische lichtlichaam naar buiten. De printplaat en diffuser zijn niet zichtbaar en creëren zo heldere en donkere ronde vormen waardoor het licht direct en indirect kan uitstralen.

De LED-lamp is gemaakt van gepoedercoat metaal, waardoor het licht diffuus als oppervlak wordt gereflecteerd. De lichttemperatuur kan gekozen worden tussen 2700/3000/4000K of Tunable White. De Glaris wandlamp, ontworpen door Jörg Boner, is, net als alle Schätti lampen, gemaakt in Zwitserland. De wandlampen uit de Glaris serie zijn verkrijgbaar in twee verschillende diameters. Er zijn ook een hanglamp, tafellamo en vloerlamp beschikbaar met hetzelfde design.

 Links

www.light-building.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, duurzaamheid, connectiviteit, workandliving, technologie, digitaal, platform, evenementen, programma, rondleiding, shows, #lightbuilding, #messefrankfurt, #LB24

Gerelateerd nieuws
30e lamp Secto Design
De nieuwe Kumulo hanglamp is een toevoeging aan de houten verlichtingscollectie van het Finse Secto Design. Het model is geďnspireerd door besneeuwde bomen en zomerse cumuluswolken.
lees verder
Uitblinkers Woonbranche
Auping heeft de beste positionering in de woonbranche, zo blijkt uit onderzoek van Multiscope onder consumenten.
lees verder
Buitenlandse vestiging Tica
Tica opent een buitenlandse vestiging in België via de overname van het Brussels International Cash & Carry Center in de Brussels International Trade Mart.
lees verder
Touw in handen hebben
De lampencollectie Rope van Blomus is uitgebreid met twee bijpassende bijzettafels voor buiten. Deze zijn perfect voor het terras, balkon of tuin.
lees verder
 
Succesvolle netwerklunch
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden