Keymer lanceert 3D Showroom

Donderdag 08 maart 2018

Meubelstoffenleverancier Keymer Essential Fabrics heeft een nieuwe 3D Showroom gelanceerd, waarin de stoffen uit de collectie direct op een meubel gevisualiseerd kunnen worden.
Keymer lanceert 3D Showroom

De Keymer Stoffentool, die zes jaar geleden werd geïntroduceerd, heeft hiermee een opvolger gekregen die de mogelijkheid biedt, de stoffen uit de Keymer collectie waarheidsgetrouw te visualiseren en het meubel rondom te bekijken. De gebruiksvriendelijke, maar wel wat trage, online tool kan bij de verkoop worden ingezet om de eindgebruiker een goed beeld van de mogelijkheden en het uiteindelijke resultaat te geven.

 

Interessant is het om in dit verband ook eens dit artikel te lezen: uit onderzoek is aangetoond dat dit verkoopbevorderend werkt.

 

Interieurspecialisten kunnen de 3D Showroom kosteloos gepersonaliseerd op hun eigen website integreren. Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden, eigen modellen of een selectie uit de stoffencollectie van Keymer aan de gepersonaliseerde 3D Showroom toe te voegen. In de toekomst zal het voor de vakhandel mogelijk worden, de stoffen direct via de webshop te bestellen.

De nieuwste meubelstoffen, waaronder de Care & Clean collectie, zijn inmiddels zichtbaar in de 3D Showroom op de site van Keymer uit 's-Gravenhage.

 Links

www.keymer.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, stof, stoffering, meubel, meubelstof, bekleding, bekleden, romp, fauteuil, stoel, #keymer, verkoop, presentatie, online

Gerelateerd nieuws
Vossen licentiepartner Esprit
Vanaf 1 juli 2019 zal de Oostenrijkse fabrikant Vossen een collectie badmode van modebedrijf Esprit gaan voeren. Essenza Home blijft wel de bedmode doen.
lees verder
 
Kobe brengt Artisan
lees verder
 
Headlam in horren
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Nieuwe Duo rolgordijnen
B&C Raamdecoratie heeft vorige maand de nieuwste collectie Bécé Duo rolgordijnen gelanceerd met luxe stoffen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden