Festival Designkwartier 2018

Vrijdag 09 maart 2018

In het weekend van 1-3 juni 2018 zal het vijfde Festival Designkwartier in het Zeeheldenkwartier in 's-Gravenhage worden gehouden.
Festival Designkwartier 2018

Het eerste weekend van juni zullen in Den Haag ruim 100 ontwerpers nieuw werk laten zien en hun verhaal daarbij vertellen. Verspreid over 50 tijdelijke locaties:leegstaande panden, winkels, musea en zelfs bij mensen thuis. In de lokale winkels en pop-up stores kunnen de ontwerpen ook direct gekocht worden.

Voor het eerst worden monumentale en industriële panden rond de nabijgelegen Energiecentrale worden betrokken bij het festival . Het programma wordt verder uitgebouwd met groepspresentaties, design-workshops en een avondprogramma.

Het festival is een initiatief van stichting Designkwartier Den Haag. Het thema van de 2018-editie wordt in maart bekend gemaakt.

 Links

www.festivaldesignkwartier.nl

Tags

Nieuws, inrichting, interieur, wonen, design, event, evenement, designroute, designkwartier, inspiratie, edwin pelser, panorama mesdag, Haagse Helden, den haag, 's-gravenhage, Zeeheldenbuurt, #festivaldesignkwartier, #dsgnkwrtr

Gerelateerd nieuws
Verhuur meubels start
De Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot opent 13 december een project voor circulaire woonruimte: Stek Oost. Het betreft 250 hergebruikte woonunits, bestemd voor jongeren (18-27 jaar) met een Ikea huurmeubelpakket voor twee jaar.
lees verder
Eerste Decorette experience center
Op maandag 3 december 2018 heeft Decorette zijn eerste experience center geopend in DWI, De Woonindustrie, in Nieuwegein.
lees verder
Navem Meubelcongres verleidt
Het nieuwe verleiden. Van surfer tot shopper. Dit is het thema van het jaarlijkse meubelcongres van de Navem op dinsdag 11 december in Mechelen.
lees verder
Flitspresentaties stylingtrends bij BNS Crisp
Bns Crisp nodigt relaties uit voor een inspirerend programma op woensdagmiddag 12 december bij Broeinest in Rotterdam. Met toelichting van de koers van Bns Crisp in 2019 en flitspresentaties van stylingtrends.
lees verder
Pure Talents op Imm
Waar vind je tegels gemaakt van papier en tafelbladen van afvalhout, wollen stoffen van hoge kwaliteit voor de massamarkt en lampen met niet-toxische zout-batterijen? Op de internationale meubelbeurs imm Cologne!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden