Kelim lampenkap op showUP

Dinsdag 17 februari 2015

Tijdens de internationale beurzen en ook in eigen land zagen we dat retro, ambacht en vooral kelims helemaal hot zijn. Op de hippe showUP gespot: de nieuwe kelim lampenkap van Dutch Dilight.
Kelim lampenkap op showUP

De stoere houten vloerlamp met kelimrozen lampenkap van de Larense leverancier Dutch Dilight is een bijzondere blikvanger. De kap is gesneden uit originele kelimrozentapijten uit Turkije. De houten voet is gemaakt van wagon eiken en de poot is van drijfhout.

De Dutch Dilight kelim lamp geeft niet alleen licht in de huiskamer, ze biedt ook verlichting voor de Tibettanen. Dutch Dilight geeft namelijk per verkochte lamp 5 euro aan Tibet Aid. 'Verlichting gaat ook over een wereld met idealen als mensenrechten en streven naar geluk, een vrije geest, zonder pijn, haat en nijd. Overal ... ook in Tibet, waar de mensen leven onder repressie en intolerantie,' aldus de oprichters van Dutch Dilight.Links

www.dutchdilight.nl
www.showup.nl

Tags

lamp, verlichting, licht, lampenkap, kelim

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe ontwerpen van Moooi
lees verder
City Gardening thema van Spoga
Van 1 - 3 september 2019 vindt outdoorbeurs Spoga + Gafa plaats in Keulen. Het overkoepelende thema van dit jaar is City Gardening.
lees verder
 
Licht en natuur bij Kundalini
lees verder
 
Zumi noviteiten tijdens Architect@Work
lees verder
1e Maandag: DWI Marketday XL
6 Mei is weer de eerste maandag van de maand en dus Marketday XL in DWI. Alle showrooms, dus ook die van verlichting, slapen en decoratie, zijn open én er is een speciale Trend Report Milaan-presentatie.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden