Kelim lampenkap op showUP

Dinsdag 17 februari 2015

Tijdens de internationale beurzen en ook in eigen land zagen we dat retro, ambacht en vooral kelims helemaal hot zijn. Op de hippe showUP gespot: de nieuwe kelim lampenkap van Dutch Dilight.
Kelim lampenkap op showUP

De stoere houten vloerlamp met kelimrozen lampenkap van de Larense leverancier Dutch Dilight is een bijzondere blikvanger. De kap is gesneden uit originele kelimrozentapijten uit Turkije. De houten voet is gemaakt van wagon eiken en de poot is van drijfhout.

De Dutch Dilight kelim lamp geeft niet alleen licht in de huiskamer, ze biedt ook verlichting voor de Tibettanen. Dutch Dilight geeft namelijk per verkochte lamp 5 euro aan Tibet Aid. 'Verlichting gaat ook over een wereld met idealen als mensenrechten en streven naar geluk, een vrije geest, zonder pijn, haat en nijd. Overal ... ook in Tibet, waar de mensen leven onder repressie en intolerantie,' aldus de oprichters van Dutch Dilight.Links

www.dutchdilight.nl
www.showup.nl

Tags

lamp, verlichting, licht, lampenkap, kelim

Gerelateerd nieuws
Buitenlands design op Showup
Over minder dan twee weken vindt decoratiebeurs Showup plaats. Zondag 1 september en maandag 2 september wordt het event gehouden in Expo Haarlemmermeer. Naast Dutch Design zijn hier ook veel interessante buitenlandse merken te vinden.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
 
Nieuwe Roxxane van Nimbus
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden