Kat en muis aan de muur

Dinsdag 29 augustus 2023

Verlichtingsfabrikant Karman is gespecialiseerd in bijzondere lampen. Dat wordt weer duidelijk met het nieuwste armatuur, opnieuw ge´nspireerd door de dierenwereld.
Kat en muis aan de muur
Kat en muis aan de muur Kat en muis aan de muur

Maoo voegt zich bij Karman Zoo, de beroemde collectie keramische lampen ontworpen door Matteo Ugolini. De lamp bestaat uit twee elementen, een kattenlichaam van mat wit keramiek en een glazen bol van houtskoolzwart keramiek met een muisvormige binnensticker.

 

De lamp kan aan de muur worden gehangen of op een bureau, nachtkastje of tafelblad worden geplaatst. De kat lijkt uit de muur of van de tafel te springen en plaagt speels de muis met zijn pootjes in de lichtgevende bol. De lamp is er in wit of houtskoolzwart met een lampenkap van beschilderd keramiek.

 

De verlichting van Karman wordt in België verdeeld door Hugo Neuman uit Woutersbrakel. In Nederland is VDK - Van der Kerff Meubelagenturen uit Lelystad verantwoordelijk.Links

www.karmanitalia.it
www.vdkagenturen.com
www.hugo-neumann.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #karman, #maoo, #vanderkerffagenturen, #vdkagenturen #hugoneumann, #karmanitalia

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Studio Mariska Jagt failliet
Eerder dit jaar was Studio Mariska Jagt nog bezig met de ontwikkeling van eigen meubels. De firma zocht een partner om de meubellijn op de markt te brengen. Op 12 september ging de Studio failliet, een dag later gevolgd door een meubelmaker in Delft.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden