Kat en muis aan de muur

Dinsdag 29 augustus 2023

Verlichtingsfabrikant Karman is gespecialiseerd in bijzondere lampen. Dat wordt weer duidelijk met het nieuwste armatuur, opnieuw geďnspireerd door de dierenwereld.
Kat en muis aan de muur
Kat en muis aan de muur Kat en muis aan de muur

Maoo voegt zich bij Karman Zoo, de beroemde collectie keramische lampen ontworpen door Matteo Ugolini. De lamp bestaat uit twee elementen, een kattenlichaam van mat wit keramiek en een glazen bol van houtskoolzwart keramiek met een muisvormige binnensticker.

 

De lamp kan aan de muur worden gehangen of op een bureau, nachtkastje of tafelblad worden geplaatst. De kat lijkt uit de muur of van de tafel te springen en plaagt speels de muis met zijn pootjes in de lichtgevende bol. De lamp is er in wit of houtskoolzwart met een lampenkap van beschilderd keramiek.

 

De verlichting van Karman wordt in België verdeeld door Hugo Neuman uit Woutersbrakel. In Nederland is VDK - Van der Kerff Meubelagenturen uit Lelystad verantwoordelijk.Links

www.karmanitalia.it
www.vdkagenturen.com
www.hugo-neumann.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #karman, #maoo, #vanderkerffagenturen, #vdkagenturen #hugoneumann, #karmanitalia

Gerelateerd nieuws
Even voorstellen: Kreon Holon 20
Kreon voeg Holon 20 toe aan de Holon-collectie. Als aanvulling op de 20-40-60-80 maatvoering, is de Holon 20 klein maar krachtig.
lees verder
Otak alias Cozy-Homes winkel failliet
Over Otak Meubelen Enschede is gisteren het faillissement uitgesproken door de rechtbank in Overijssel, vestiging Almelo.
lees verder
Smart homemarkt 6,3 miljard
De smart home markt in Nederland groeide in een jaar van € 5,8 miljard naar € 6,3 miljard. Ook steeg het bezit van slimme apparaten naar 61% van de huishoudens.
lees verder
Super Skin thema A@W R'dam
‘Super Skin’ is thema van de 'speed-date' beurs Architect@Work voor de editie komende september in Rotterdam.
lees verder
Nieuwe salesmanager Woonindustrie
Per 1 juni is Benjamin Streefkerk gestart als de nieuwe salesmanager bij De Woonindustrie. Hij heeft de ambitie om A-merken bij het interieurcentrum te betrekken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden