Kährs ook in LVT

Vrijdag 04 januari 2019

De Zweedse Kährs Group, leverancier van houten lamelparket (foto; website), gaat binnenkort een collectie pvc-vloeren leveren.
Kährs ook in LVT

Begin 2019 wordt een brede nieuwe productgroep Kährs Luxury Tiles op de markt geïntroduceerd. Hiermee wil het bedrijf inspelen op de groeiende markt van deze lvt-vloeren.

De uitbreiding van de portfolio is onderdeel van een nieuwe verkoopstrategie, die ook een uitbreiding van het retailaanbod en de online verkoop omvat, zo stelt Kährs-ceo Christer Persson in Parkett Magazin. Ook wil het bedrijf, dat al wel pvc-vrije eleastische vloerbedekking in het assortiment had, zich sterker gaan richten op de projectmarkt.

Eind 2012 fuseerde Kährs (AB Gustaf Kähr) met de Finse branchegenoot Karelia. Het bedrijf neemt deel aan Bau in München. In de Benelux is Parketfabriek Lieverdink distributeur van Kährs-producten.

 Links

www.kahrs.com
www.kareliaupofloor.com
www.lieverdink.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, hout, eiken, parket, plank, lamelparket, lvt, pvc, strook, stroken, grossier, groothandel, leverancier, onderzoek, #kahrs, #kaehrs, #lieverdink, #parketfabrieklieverdink, #gustavkahr, #karelia, #kareliaupofloor, #bau, #baumuenchen

Gerelateerd nieuws
Trendz Belgium + Intirio komen eraan
Over een goede week is het alweer zo ver: de allereerste accessoire-beurs Trendz Belgium, tegelijk gehouden met een speciale editie van interieurtextielbeurs Intirio met een beperkt, doch top-aanbod qua merken.
lees verder
Herkansing BNS Crisp
Op maandagmiddag 28 januari 2019 organiseert de Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten BNS Crisp opnieuw een informatieve bijeenkomst in de 'homebase' in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.
lees verder
Druk op Domotex 2019
Gisteren was de laatste dag van de vloerbedekkingsbeurs Domotex 2019 in Hannover. De beurs is nog altijd internationaal gezien van grote betekenis, maar er loeren gevaren.
lees verder
Imm Cologne 2019 start
Vandaag, maandag 14 januari is de internationale interieurvakbeurs Imm Cologne gestart. En natuurlijk ook de de Design Post aan de overkant. De hele week tot en met zondag 20 januari!
lees verder
 
Coretec-visgraat in secret room
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden