Kährs ook in LVT

Vrijdag 04 januari 2019

De Zweedse Kährs Group, leverancier van houten lamelparket (foto; website), gaat binnenkort een collectie pvc-vloeren leveren.
Kährs ook in LVT

Begin 2019 wordt een brede nieuwe productgroep Kährs Luxury Tiles op de markt geïntroduceerd. Hiermee wil het bedrijf inspelen op de groeiende markt van deze lvt-vloeren.

De uitbreiding van de portfolio is onderdeel van een nieuwe verkoopstrategie, die ook een uitbreiding van het retailaanbod en de online verkoop omvat, zo stelt Kährs-ceo Christer Persson in Parkett Magazin. Ook wil het bedrijf, dat al wel pvc-vrije eleastische vloerbedekking in het assortiment had, zich sterker gaan richten op de projectmarkt.

Eind 2012 fuseerde Kährs (AB Gustaf Kähr) met de Finse branchegenoot Karelia. Het bedrijf neemt deel aan Bau in München. In de Benelux is Parketfabriek Lieverdink distributeur van Kährs-producten.

 Links

www.kahrs.com
www.kareliaupofloor.com
www.lieverdink.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, hout, eiken, parket, plank, lamelparket, lvt, pvc, strook, stroken, grossier, groothandel, leverancier, onderzoek, #kahrs, #kaehrs, #lieverdink, #parketfabrieklieverdink, #gustavkahr, #karelia, #kareliaupofloor, #bau, #baumuenchen

Gerelateerd nieuws
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Trendz uitgesteld naar Intirio
lees verder
Nieuwe Flotex collectie
Forbo Flooring introduceert binnenkort haar nieuwe Flotex Colour collectie: vier dessins en 90 kleuren in banen, tegel- en plankformaat.
lees verder
Indoor en outdoor vermengen op Domotex
Het thema voor Domotex 2020 is Atmysphere. Dit woord staat voor alles wat zorgt dat vloeren bijdragen aan welzijn. De link met outdoor vloeren is hierbij snel gelegd.
lees verder
 
Ivo Schintz naar IVC
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden