Juli/augustus-editie Ons Huis deze week in de bus

Maandag 30 juni 2014

Een deze dagen valt de juli/augustus-editie van Vaktijdschrift Ons Huis bij meer dan vierduizend interieurprofessionals op de mat. Met naast een special over karpetten ook speciale aandacht voor domotica en matrassen.
Juli/augustus-editie Ons Huis deze week in de bus

Custom made-karpetten is hot business. Er zijn in Nederland een flink aantal bedrijven die zich bezighouden met het op maat maken van tapijten en karpetten. Veelal wordt kamerbreed tapijt als basis genomen, soms worden de tapijten ook speciaal ontworpen. We belichten in deze speciale bijdrage in Ons Huis een aantal aspecten: van ontwerp tot productie en afwerking.

 

Domotica

Als de consument met één mobiele app zowel de thermostaat, verlichting, raamdecoratie en zonwering kan bedienen, levert dat meer op dan alleen comfort. Minder energieverbruik en extra veiligheid. Child Safety proof, bijvoorbeeld. Ook in de seniorenmarkt is domotica hip. Goede verkoopargumenten, volgens woonprofessionals, die er graag mee (willen) werken. In de nieuwe uitgave van Ons Huis vertellen zij er meer over.

 

Matrassen

Bent u slaapspecialist en volledig op de hoogte van wat er allemaal wordt aangeboden op de matrassenmarkt? Kunt u voor uw klant een overzichtelijke indeling maken van wat er allemaal te krijgen is, waar het van gemaakt is en wat de voor- en nadelen van de verschillende typen matrassen zijn voor uw klant? Of kent u alleen uw eigen collectie? In de markt voor boxsprings is momenteel een ware prijzenslag aan de gang. De grote, logge boxspring lijkt over z'n hoogtepunt in populariteit heen. Er wordt weer meer gekeken naar slanke ledikanten, lattenbodems en matrassen. De hoogste tijd dus voor een heroriëntatie op het gebied van matrassen, in de volgende editie van Ons Huis. 

 

En verder ..

Verder in Ons Huis onder andere de previews van de eerste najaarsbeurzen, in augustus en de eerste helft van september: spoga+gafa, MoOD, Tendence, All4Home en Maison & Objet; een kennismaking met het speed-networking event Contact by ContRact, de opvolger van Contract B2B; een blik op de collectie-aanpassingen van Ado; een verslag over de 'bionische vloerprestatie' Flotex van Forbo Flooring; een bericht over de nieuwe '646 Eurostar Premium' lijm van Eurocol, geschikt voor vloerbedekking in stroken en tegels. Dit en nog veel meer deze week in Ons Huis. Links

www.onshuis.nl

Tags

wonen, interieur, meubel, slapen, interieurbekleding, vloer, verlichting, decoratie, woonaccessoires

Gerelateerd nieuws
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Sanders neemt Artländer over
De Duitse beddenfabrikant Sanders.eu GmbH verwerft een meerderheidsbelang in het familiebedrijf Aro Artländer. Met deze stap houdt Sanders de aanvoer van dons in eigen handen.
lees verder
Trendz staat voor de deur
Nog even en dan vindt de najaarseditie van Trendz plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Van 25 - 27 augustus zijn op decoratiebeurs weer volop nieuwe producten te vinden. Er is echter ook een uitgebreid programma van lezingen en presentaties.
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
Nieuwe data Tendence
Decoratiebeurs Tendence heeft de data van de komende editie aangepast. De beurs wordt een week vervroegd én een dag langer.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden