Arbocatalogus voor veilig werken

Maandag 30 juni 2014

Voor iedereen die meer wil weten over veilig werken in de meubelindustrie en interieurbouw is nu de arbocatalogus beschikbaar. De belangrijkste risico’s zijn gevaarlijke stoffen, houtstof, machineveiligheid, geluid, fysieke belasting en werkdruk.
Arbocatalogus voor veilig werken

Naast informatie over de risico’s biedt de arbocatalogus ook veel informatie over mogelijke oplossingen, zoals technieken en methoden, goede praktijken, normen en praktische handleidingen. Het is bedoeld voor werkgevers en werknemers. Je kunt zoeken op risico, maar ook op beroep.

 

De arbocatalogus

Deze catalogus is ontwikkeld door de sociale partners FNV Bouw, CNV Vakmensen en CBM, Koninklijke branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie. 

 

 

 

 Links

www.inretail.nl
www.arbocatalogus-meubelindustrie.nl

Tags

arbo, meubelindustrie, interieurbouw, risico

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe producten van afval-linoleum
lees verder
MBB 2019: faciliteren en inspireren
Meubelbeurs Brussel nadert. In een tijd waarin beursbezoek afneemt heeft het volgens de organisatie zeker zin om de beurs van 3 - 6 november te bezoeken. Om veel relevant nieuws op één plek te zien, voor het direct menselijk contact en een jaarlijkse ontmoeting.
lees verder
Drie restaurants ingericht door Estida
Deze zomer voorziet Estida, interior design & concept development, drie bijzondere restaurants van een nieuwe inrichting. De interieurs moeten de trend van luxe in de horeca weerspiegelen.
lees verder
Meubel+ en Parketblad naar Sanders
Vakbladen.com heeft de handdoek geworpen en haar titels Meubel+ en Parketblad overgedaan aan Sanders Media.
lees verder
Decospan: meer met fineer
Decospan viert dit jaar zijn 40ste verjaardag. Op vakbeurs Interzum toont de fineerverwerker bekende producten, maar ook verschillende noviteiten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden