Jubileum uitgave Interiors Now!

Donderdag 11 augustus 2022

Ook Interiors Now! van Taschen is verkrijgbaar in een speciale jubileumuitgave. Het boek is een rondleiding door de hedendaagse woningen over de hele wereld met een enorme diversiteit, of het nu een rustiek landhuis, een loft in New York-stijl of een bohemien-bungalow is.
Jubileum uitgave Interiors Now!

Omdat Taschen 40 jaar bestaat worden verschillende bestsellers uitgegeven in kleinere, maar ook goedkopere uitgave. Interiors Now! is een overzicht van hedendaags interieurontwerp met hierin huizen van over de hele wereld - van Auckland, Nieuw-Zeeland tot Avignon, Frankrijk.

 

Deze prachtige huizen zijn in kaart gebracht met honderden afbeeldingen van gerenommeerde interieurfotografen. Veel van de geselecteerde huizen zijn eigendom van creatievelingen, ontwerpers, filmmakers en verzamelaars. Door behang, meubels, textiel en kunstvoorwerpen samen te brengen, terwijl ze zorgvuldig kleur, textuur en vorm balanceren, oefenen de makers van deze dynamische ruimtes een eigen kunstvorm uit.

 

Interiors Now! 40th Ed.| ISBN/EAN 78-3-8365-9195-9 | Gebonden | 504 blz. | 15.6 x 21.7 cm | 1.32 kg | € 25 + € 5 verzendkosten | Engels, Frans en Duitstalig.

 Links

www.taschen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, project, kantoor, hospitality, boek, architectuur, stijl, design, ontwerp, boek, designers, interieurarchitecten, architecten, #Taschen

Gerelateerd nieuws
Extra fondsen winkelgebieden
Negen Nederlandse dorpen en steden krijgen in totaal € 26 miljoen om hun winkelgebied te versterken en levendig te houden. Het ministerie van Economische Zaken financiert dit vanuit het fonds ‘Impulsaanpak Winkelgebieden’.
lees verder
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden