Festival bij Incoda

Vrijdag 12 augustus 2022

Op het vakevenement Incoda is er - naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering - nog meer te doen.
Festival bij Incoda

Aankomende editie in de Evenementenhal in Gorinchem van 11-13 september kunnen bezoekers volgens organisator Easyfairs voor het eerst een interieurfestival beleven op Incoda. Met onder andere een trendpresentatie, inspirerende projecten van jong talent van het Hout- en Meubilerings College en een divers aanbod aan masterclasses.

 

Het thema van Incoda’s eerste festival is Duurzaamheid. Het programma wordt gecombineerd met fun en hapjes met een festival tintje. Het festival is opgezet in samenwerking met Arte (Hookedonwalls), Akzo Nobel, B & C Raamdecoratie, Sieval Solutions (Decoloop® – Woontotaal), Eijffinger, Masureel, IVC Group (Moduleo), Rasch, Vadain en Vyva Fabrics.

 

Er worden inspiratiesessies en masterclasses gegeven op Incoda’s stage en in het Inspiratiecafé. Onderwerpen zijn: winkelstyling, interieurfotografie, de kansen in duurzaamheid voor de retailer en interieurontwerper, de woontrends en kleuren van 2023, de aanwas van nieuw stoffeertalent, en meer.

 

Natuurlijk vinden aankomende editie ook het Nederlandse Kampioenschap Parketleggen (NKP) en het Nationale Kampioenschap Woning- en Projectstofferen (NKWP) weer plaats. Ook hier is jong talent een belangrijk thema. Aankomende editie wordt zelfs het NKP voor kinderen georganiseerd waarin de kinderen kennismaken met het mooie product hout. Daarnaast kunnen professionals volgens de organisatie nieuw stoffeertalent en de opleidingsinstanties van Nederland ontmoeten op het NKWP. Hier wordt binnenkort meer over bekendgemaakt.

 

Naast de hierboven reeds genoemde zijn bekende deelnemers: Egger, Estillon, Forbo Eurocol, Hamat, Headlam, Inretail, Interfloor, Intr./Uzin Utz, Joka, Mhz, Mflor, Peitsman, PPC, Tété, Texdecor en Unifloor. Maar uiteraard zijn er straks op de beursvloer nog veel meer deelnemers te vinden, op dit moment 105. Op de website van de organisatie staat meer informatie over registratie, de voorlopige deelnemerslijst, het programma met sprekers en natuurlijk de kampioenschappen.

 

 Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.easyfairs.nl
www.interieur-vakman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, #easyfairs, #evenementenhal, #incoda, #interieurcollectiedagen, #akzonobel, #vadain, #bece, #vyfa, #eijffinger, #masureel, #rasch, #sieval

Gerelateerd nieuws
Interieur zorgt voor stress
Maar liefst zes op de tien Nederlanders ervaart stress door een rommelig huis. Dat blijkt uit consumentenonderzoek uitgevoerd in opdracht van Blokker, onder een representatieve groep Nederlanders.
lees verder
Veelzijdige akoestische platen
Op Architect@Work in Zaandam liet Print Acoustics zien dat het bedrijf niet alleen nieuwe akoestische oplossingen ontwikkelt, maar ook meedenkt over de technische toepassingen van deze producten.
lees verder
Trends 24/25 volgens Heimtex
Tijdens de presentatie van de Heimtextil 24/25 werden door Annemarie Commandeur van Stijlinstituut Amsterdam de nieuwste trends toegelicht.
lees verder
 
Nog meer Circles op Imm
lees verder
 
Heimtextil-trend Plant-based
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden