Joriís topmodellen op de catwalk

Maandag 10 mei 2021

Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
Joriís topmodellen op de catwalk
Joriís topmodellen op de catwalk Joriís topmodellen op de catwalk Joriís topmodellen op de catwalk Joriís topmodellen op de catwalk Joriís topmodellen op de catwalk

Jori heeft een nieuwe outfit gekozen voor vijf bestsellers : de sofa’s Tigra, Pacific Pure, Glove Pure, Linea en het zeteltje Lagom. Voor de modeshow van de topmodellen, heeft Jori zijn stof-en lederaanbod uitgebreid en haakt in op de trend van wollige en ultra zachte texturen in warme aardetinten.

  • Tigra Landscape gehuld in de bouclé stof Gorky uit alpacawol. Deze cosy stof met wollige uitstraling is helemaal is beschikbaar in zes kleuren. De sofa wordt bovendien uitgebreid met een symmetrisch hoekelement, dat zowel links als rechts aangebouwd kan worden.
  • Tigra Divanbase wordt voor de gelegenheid aangekleed met de geweven stofkwaliteit Giada, die beschikbaar is in zes uitgesproken warme, aardse tinten. Ook dit model uit de Tigra familie wordt uitgebreid met een aantal interessante hoekopstellingen, waaronder een hoekeiland dat uitnodigt om zich lekker te nestelen.
  • Het recente re-design van de Pacific heeft zijn subtiel hellende zitlijn behouden. Net als de kantelbare armleggers, die in een handomdraai extra zitplaats creëren. Pacific Pure is nu in Nubuck Macchiato leder gehuld. Het leder, uitsluitend afkomstig van jonge Zuid-Europese stieren, is volledig doorgeverfd en volgens Jori ongewoon zacht & soepel. Er zijn drie verschillende tinten.
  • Sofa Glove Pure is net als Tigra Landscape gestyled in de nieuwe bouclé stof Gorky. Het bankje heeft een zijn strak en verfijnde frame, maar volgens Jori vooral dynamisch zitcomfort. Dankzij de traploos verstelbare armleggers, verandert deze tweezits in een ligbed.
  • De Linea zitbank is al meer dan 20 jaar één van Jori’s topiconen. Dit model kreeg de nieuwe stof Mamaye, een collectie met een warme, geraffineerde textuur. De stoffencollectie bestaat uit zes nuances.
  • Omwille van zijn elegant Scandinavisch design en compact en licht aspect, is Lagom volgens Jori een bijzonder geliefd zeteltje dat vlot aansluit bij elk eigentijds interieur. Tot nu toe was Lagom er enkel in massief notelaar. Nu is het er ook in een warme, donkere houtafwerking van gebrande eik. De nieuwe stof Mamaye sluit hier volgens het bedrijf perfect bij aan.

 Links

www.jori.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, eetkamer, woonkamer, zitmeubel, meubel, bank, fauteuil, chaise longue, hangmat, sofa, lounge, tafel, salontafel, bijzettafel, #jori, #Tigra, #PacificPure, #GlovePure, #Linea, #Lagom

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden