Jori breidt aanbod uit

Donderdag 18 april 2019

De Belgische meubelfabrikant Jori stelt dit voorjaar een viertal nieuwe producten voor.
Jori breidt aanbod uit
Jori breidt aanbod uit Jori breidt aanbod uit Jori breidt aanbod uit

Voor het ontwerp Daydreamer (foto 1) werkte Jori voor het eerst samen met de Duitse designer Joachim Nees. Deze relaxfauteuil wordt gekenmerkt door gesculpteerde, gebogen lijnen. Het zitmeubel is beschikbaar in een combinatie van leder en stof, maar ook helemaal in leder óf stof.

 

Op Salone del Mobile presenteerde Jori de sofa Sophia (foto 2). Het is een vrouwelijk en elegante bank, ontworpen door de Zwitserse Cuno Frommherz. Er zijn verschillende (hoek)opstellingen mogelijk, er is keuze uit zachte of stevige kussens, een rugsteun voor extra comfort en een reeks organische fantasie elementen die zorgen voor een apart tintje.

Ook van Frommherz is de nieuwe tafelset Laura (foto 3). Deze is er in drie vormen, rond, ovaal of achtvormig, en ook in vele materialen; hout, marmer of glas.

 

Kuipfauteuil Fuga (foto 4) is een design van Nederlandse designer Frans Schrofer, die voor het eerst met Jori samenwerkte. Volgens het bedrijf uit Wervik dat afglopen januari ook aan de Imm Cologne deelnam, vertaalt Schrofer sober design en puur vakmanschap in een uitgesproken elegant silhouet.

Fuga lijkt uit één stuk gesneden en nodigt uit om er in te kruipen. Ook hier zijn veel verschillende mogelijkheden om het meubel te personaliseren en er is een sierlijk voetbankje beschikbaar. Verkrijgbaar in een ruim kleurgamma van lederen en stoffen bekledingen, of in een combinatie van leder en stof.Links

www.jori.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, eetkamer, woonkamer, zitmeubel, meubel, bank, fauteuil, chaise longue, hangmat, sofa, lounge, tafel, salontafel, bijzettafel, #salonedelmobile, #jori

Gerelateerd nieuws
Zitmeubelserie Creva soft van Kusch+Co
De Duitse meubelfabrikant Kusch+Co introduceert een nieuwe soft seating serie. Deze modulaire zitmeubelserie is ontwerpen door de Keulse designstudio Kaschkasch en heet Creva soft.
lees verder
 
Reorganisatie management Nolte
lees verder
Afval uit paardenhouderij wordt stoel
Meubelontwerper Ruben van Megen lanceert deze zomer een bijzondere stoel. The Cord Connection is gemaakt van touw dat wordt gebruikt om hooi en stro samen te binden.
lees verder
 
Zus Heldense Groep failliet
lees verder
Spoga + Gafa eventprogramma
Spoga + gafa (1-3 september) biedt door themawerelden, lezingen, speciale evenementen en feesten meer dan alleen een vakbeurs. Een selectie uit het evenementprogramma van dit jaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden