Italiaanse luxe bij Zanette

Woensdag 10 maart 2021

Zanette is een label van de Italiaanse meubelfabrikant Tomasella dat zowel high-end dag- als nachtmeubelen in het programma heeft.
Italiaanse luxe bij Zanette
Italiaanse luxe bij Zanette Italiaanse luxe bij Zanette Italiaanse luxe bij Zanette Italiaanse luxe bij Zanette Italiaanse luxe bij Zanette

Zanette produceert modulaire systemen, opbergmeubelen, inloopkasten, bedden, stoelen, tafels en poefs, waarbij maatwerk mogelijk is. Het label is onderdeel van de Tomasella-groep dat meer dan vijftig jaar bestaat.

De meubelen worden niet alleen gemaakt met vakmanschap, maar met technische snufjes om een esthetisch mooier resultaat en hogere functionaliteit te verkrijgen. Voorbeelden zijn magnetische schokdempers op de schuifsystemen, geruisloos openen en sluiten, spiegels en glazen die gelijk met het profiel zijn geïnstalleerd en praktische instelmechanismen voor een groter montagegemak.

In 2020 is Zanette gestart met een re-branding om zich beter te kunnen richten op het vervullen van de wensen van een - naar eigen zeggen - groeiende internationale klantenkring, die veeleisend is.

V.D.A. (geen website bekend; Willy van den Abeele, +32 (0)475 - 67 42 84) is de Belux-agent voor Zanette. Voor Nederland wordt verwezen naar Houweling Interieur uit Leiden.Links

www.houwelinginterieur.nl
www.tomasella.it/en
www.zanette.it

Tags

Nieuws, noviteit, interieur, design, inrichting, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, nieuws, bank, lounge, zitmeubel, zit, relax, bed, ledikant, kast, inloop, stoel, opbergmeubel, inloopkast, tafel, poef, #houwelinginterieur, #tomasella, #zanette

Gerelateerd nieuws
Voorjaarscollectie van Auping
Auping presenteert de bedtextielcollectie voor het voorjaar van 2021. Een gevarieerde collectie waarin de kleur blauw de boventoon voert. De overtrekken-collectie bevat ook veel grafische dessins, vooral trepen en blokken.
lees verder
 
Push voor Theca merk Flexlux
lees verder
100% natuurlijk en handgemaakt
Lunar matrassen introduceert 100% duurzame, comfortabele die beschikbaar zijn voor iedereen. Met echt Engels vakmanschap worden matrassen CO2-neutraal geproduceerd.
lees verder
Problemen meubelindustrie
De productie van meubelen en interieurs komt steeds meer in de knel door aanhoudende tekorten en late levering van grondstoffen en materialen. Meubelen en interieurs zullen duurder worden.
lees verder
Niet alleen bedden bij JWR
Heeft u zich al aangemeld voor de Voorjaarsvakdagen in DWI? Op 12 en 13 april en van 18-20 april staat ook JWR-Bedden klaar om interieurprofessionals de merken Rőwa en Selecta te tonen. Het bedrijf introduceert echter ook een Coronatafel.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden