Introductie Novilon Nova Luxe

Donderdag 23 juni 2022

Forbo Flooring introduceert een nieuwe consumenten vinylcollectie, de Novilon Nova Luxe collectie. Deze nieuwe vinylvloer wordt geleverd in extra brede en lange planken en is beschikbaar in zestien kleuren in hout- en betonlook.
Introductie Novilon Nova Luxe
Introductie Novilon Nova Luxe Introductie Novilon Nova Luxe Introductie Novilon Nova Luxe

De Nova Luxe collectie van Forbo Flooring biedt naar eigen zeggen kwalitatieve vinylvloeren die luxueus aanvoelen, voor mensen die optimaal gebruik willen maken van hun werkplek, praktijk of woning. Door de matte finish, het levensechte reliëf en de verdiepte v-groef is de nieuwe collectie niet van hout en steen te onderscheiden. De nieuwe collectie bevat zestien designs: elf houttinten uiteenlopend van visgraat tot hongaarse punt en halfsteens en vijf betondessins in moderne grijstinten. De planken worden geleverd in verschillende formaten. De brede planken lopen naadloos in elkaar over waardoor er geen naden tussen de planken zichtbaar zijn.

 

De nieuwe vinylcollectie wordt geleverd in uitzonderlijke kwaliteit. De planken hebben een totale dikte van 3,0 mm, waarvan 0,7 mm bestaat uit de toplaag. Met een extra dikke toplaag voor nog meer bescherming tegen krassen en slijtage. Novilon Nova Luxe wordt kamerbreed geleverd in breedtes van twee of vier meter en kan tot veertig vierkante meter los gelegd worden. Ook is er aandacht besteed aan het effect dat het vinyl op de akoestiek in de ruimte waar de vinylvloer komt te liggen. Hierbij heeft het product een zeer hoge akoestische waarde van 17dB. Waardoor loopgeluid amper te horen is en aangenaam voelt in huis.

 

Forbo staat voor creating better environments en die belofte staat centraal bij elke vloer die het bedrijf levert. De Nova Luxe collectie is volgens de vloerenfabrikant geproduceerd met 100% groene energie en zijn geheel ftalaatvrij. Is de vloer aan het einde van de levensduur en aan vervanging toe? Dan kan het materiaal gerecycled worden in de eigen fabriek, waarmee weer nieuwe vloeren worden gecreëerd.Links

www.forbo-flooring.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ziekenhuis, hospitality, hotel, vloer, vloerbedekking, tapijt, vinyl, pvc, zeil, novilon, marmoleum, linoleum, allura, colorex, eterna, sarlon, flotex, embossing, 3D, 3D embossing, marmoleum, textura, novilon, novilon nova, bekleding, bekleden, stoffering, stofferen, stoffeerder, leggen, plaatsen, #forboflooring, #forbo, #novilon, #novilonnova, #novilonnovaluxe

Gerelateerd nieuws
Interieurretail mei in mineur
De Nederlandse detailhandel heeft in mei 0,7% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,4% lager, opnieuw een stevige inflatie dus. Non food groeide nog, maar interieur was negatief!
lees verder
 
Jan Dossche jarig!
lees verder
 
Geinspireerd op de natuur
lees verder
Succesvolle borrel Interieur Club
Vrijdag 17 juni organiseerde De Interieur Club weer een succesvolle netwerkborrel bij Cosentino City in Amsterdam.
lees verder
Musthaves voor fijne woonkamer
[Sponsored artikel] - De woonkamer is doorgaans de plek voor ontspanning. Daarom is het fijn als je na een lange werkdag een plek hebt waar je je helemaal thuis voelt en een fijne sfeer hangt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden