Interieurverlichting buiten

Woensdag 22 juni 2022

[Sponsored artikel] - Breng je interieurverlichting naar buiten met sfeervolle tuinverlichting. Je woning lijkt groter als je jouw tuin in dezelfde woonstijl inricht. En met de juiste tuinverlichting lijkt jouw tuin ook groter en meer sfeervol.
Interieurverlichting buiten
Interieurverlichting buiten Interieurverlichting buiten Interieurverlichting buiten Interieurverlichting buiten Interieurverlichting buiten

Veel mensen vergeten hun tuin goed in te richten. Dat is zonde, want een sfeervolle tuin stimuleert je om meer buiten te zijn. Dat is vervolgens weer goed voor je gezondheid!


Kies een woonstijl
Door een woonstijl te hanteren heb jij een richtlijn bij het inrichten van je tuin. Dit helpt je enorm bij het maken van keuzes. Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Zoals eerder benoemd is het slim om jouw tuin in dezelfde woonstijl in te richten als je huis.

Wil je jouw tuin toch liever in een andere woonstijl? Kies dan het liefst voor een stijl die niet te veel afwijkt van je huis. Bijvoorbeeld een minimalistische stijl in je tuin en een bohémien stijl in je huis passen niet goed bij elkaar. Een bohémien interieur en een beachy tuin past bijvoorbeeld wel bij elkaar. De industriële en minimalistische woonstijl passen ook goed bij elkaar.


Aanschaffen van buitenverlichting
Wil je nieuwe buitenverlichting kopen? Houd dan ook rekening met de gekozen woonstijl en/of thema van je tuin. Bij de webshop Nostalux kan je terecht voor verschillende soorten buitenverlichtingen. Je kunt filteren op de soorten buitenverlichtingen om makkelijker een keuze te maken. Wil je dat jouw tuin extra groot lijkt? Kies dan voor tuinspots of grondspots. Doordat dit kleine lampen zijn neemt het niet veel ruimte in. Als je juist op zoek bent naar lampen die de aandacht trekken kan je bijvoorbeeld kiezen voor gekleurde lampen. Of kies voor een mooie lantaarn. Deze soorten lampen zorgen voor meer sfeer.

Plaatsen van de buitenverlichting
Als je eenmaal weet welke lampen je wilt kopen, moet je goed nadenken over hoe je ze plaatst. Hierbij moet je rekening houden met de sterkte van de lichtbundel. Zo heeft de ene tuinspot een sterkere lichtbundel dan de andere tuinspot. Als je een draaibare tuinspot hebt kan je de inrichting van je tuin soms afwisselen of de lichtinval wijzigingen. Zorg dat je veelgebruikte plekken in je tuin goed verlicht zonder dat het licht te fel wordt, zoals bij een zithoek.

 

Het is ook erg mooi om dezelfde soort (stijl) lampen buiten te plaatsen zoals binnen in je huis. Schaf wel altijd speciale buitenverlichting aan, want binnenverlichting is niet bestand tegen de verschillende weersomstandigheden.

[Sponsored artikel]



Links

www.nostalux.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, verlichting, licht, lamp, sfeer, buiten, outdoor, tuin, armatuur, #nostalux

Gerelateerd nieuws
Nieuw DC Jysk
Jysk is begonnen met de belevering van winkels in Nederland en BelgiŽ vanuit het nieuwe distributiecentrum in Lelystad. In het tijdelijke onderkomen liggen de 500 bestverkopende producten van de Deense retailer opgeslagen.
lees verder
 
HMC Next
lees verder
 
Interieurprofessionaldag succesvol
lees verder
Jong Belgisch talent in Milaan
Belgium is Design biedt in april aan 13 Belgische studios de gelegenheid er hun werk te presenteren tijdens de Salonesatellite.
lees verder
Groei Goossens
Goossens wonen en slapen blijft doorgroeien en heeft ook plannen voor opening van nieuwe vestigingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden