Interieurprofessionaldag 2021 in DWI

Vrijdag 01 oktober 2021

Interieurprofessionals verzamelen! Op 4 oktober vindt in De Woonindustrie (DWI) een nieuwe Interieurprofessionalsdag plaats. De dag bestaat uit presentatie van Anne Marie Commandeur, een keuze uit drie verschillende workshops en een stylistenroute door het centrum.
Interieurprofessionaldag 2021 in DWI

Samen met BNS Crisp en NIA ACADEMIE heeft DWI een het programma van de Interieurprofessionalsdag samengesteld. Allereerst de presentatie van Anne Marie Commandeur. Zij gaat in op de Heimtextil trends 2022/2023 met Next Horizon als overkoepelend thema (zie foto). Hierbij ligt de focus op een positief perspectief, waarbij bewustzijn en verantwoordelijkheid, creativiteit, veerkracht en het openstaan voor verandering volgens Commandeur nieuwe kansen zullen bieden.

 

Naast deze lezing kunnen interieurprofessionals kiezen uit één van de drie workshops of de stylistenroute. Hiervoor is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus het is verstandig om snel te reageren. Jelena Brillenburg Wurth geeft de workshop The Voice of Colour, over het door Histor ontwikkelde kleursysteem. Een workshop Verlichting wordt gegeven door Issabella van Baaren. Zij neemt de deelnemers mee in de wereld van verlichting. Wat doet verlichting met het interieur en waarom is het belangrijk om hier in de ontwerpfase al rekening mee te houden? Tot slot is er de worshop Handmatig dessin ontwerpen. Marianne Hoogstraten legt uit hoe zelfgemaakte dessins een interieurontwerp of stylingadvies een unieke en persoonlijke touch geven. In deze workshop gaan de deelnemers hier ook zelf mee aan de slag.

 

De Interieurprofessionalsdag kost € 26,50,- per persoon. Een coronatoegangsbewijs is vereist, dus bewijs van vaccinatie, herstel, of een negatieve test van maximaal 24 uur oud.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.dewoonindustrie.nl/interieur-professional-dag/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, najaarsvakdagen, vakdagen, #interieurprofessionaldag, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
 
Das Haus nieuwe vorm
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden