Interieurcollectiedagen starten zondag

Zaterdag 11 september 2021

Het aftellen naar 12-14 september 2021 is bijna ten einde en dan openen de deuren van Evenementenhal Gorinchem weer om de interieurprofessionals van de Benelux te verwelkomen op Interieur Collectie Dagen (Incoda).
Interieurcollectiedagen starten zondag

Veel bekende gezichten, maar ook veel nieuwkomers verwelkomen de interieurprofessionals vanaf aanstaande zondag op Incoda. De nieuwe deelnemers zijn onder meer ArteHookedOnWalls, B&C Raamdecoratie, Belakos, BN Walls, Casamance, Decoline, Joka, Phenomena Agenturen, Rasch, Stone Age, Suncoblinds, TFD Floortile, Vink VTS en Vivafloors. Ook op het gebied van verf en tegels zijn veel nieuwe collecties binnen de laatste trends te ontdekken, van een Cerriva tot aan Porter’s Paints, Rigo Verffabriek en Van Sand. Ook Forbo Flooring staat er met een truck op de zondag voor een speciale actie.

 

Er staat niet alleen een divers aanbod, maar ook een veelzijdig programma. Op de Entrepreneur Stage en het Inspiratiecafé worden verschillende onderwerpen aangekaart, zo geeft creative director Meindert Bos van B&C Raamdecoratie elke dag de masterclassVerbind trend en consument’. Hij helpt de professional om de inspiratie van woonprogramma’s, woonmagazines en Pinterest in de winkel te brengen. Machiel van Westerhoven, de directeur van Rigo Verffabriek verzorgt speciaal voor de parketteur en vloerspecialisten de masterclass ‘Verharders voor Parketlak: Hoe, Wat, Waarom?’ Wat zijn de voor- en nadelen, hoe kun je er veilig mee werken en wanneer kies je voor een lak met of zonder verharder?

 

Smart Home is een thema dat niet mag ontbreken op Incoda, Sean Schuurman van Rouwendal van Slimmer Wonen laat de bezoeker kennismaken met het gemak en de eenvoud van smart home producten. Ontdek tijdens de masterclass hoe slimme verwarming, verlichting en raamdecoratie samen kunnen zorgen voor energiebesparing, meer comfort en veiligheid voor de klant.

 

Ook het thema duurzaamheid komt ruim aan bod, zo vertelt interieurvormgever Karen Verhoeven van Studio Hjemmeby over ‘Duurzame kansen pakken binnen de retail’ in de hard groeiende markt op zondag 12 september. Founder Marieke Kamphuis van The Substitute vertelt hoe duurzaam de interieurbranche momenteel is en geeft een spoedcursus duurzaam inrichten voor ontwerpen met impact.

Tot slot presenteren duo groenstylist Katja van Ewijk van Personalgreen en biophilic designer Ilse Baan van Ilistyle de inspiratiesessie ‘Biophilic Design: natuur - welzijn - design in het interieur’. Ze bieden je inspiratie die je direct in een huis of kantoor kan toepassen. Zo creëer je een gezond, gelukkig en uitgebalanceerd interieur voor jouw klanten.

 

Op maandag 13 september wordt de kosteloze meet & greet georganiseerd door Anna Hutten van Inretail en Carin Frijters van RetailTheater en BNS Crisp waarin ze je laten ontdekken wat kennis over woontrends voor de woonondernemer betekent middels de masterclasses van Inretail. De merkbouwers van MM laten zien hoe je kunt opvallen door oprecht jezelf te zijn tijdens ‘Hoe maak ik als bedrijf of merk nu echt het verschil’. Zij inspireren de ondernemer door na te denken over de inhoud en de behoefte van de klanten, in plaats van over de vorm, het middel of kanaal. Als kers op de taart geeft Jody van de Pinacademie de workshop ‘In drie stappen naar succes op Pinterest’. Ga van ‘ik doe maar wat’ naar een succesvolle Pinterest strategie voor een continue stroom websitebezoekers, meer klanten en meer omzet.

 

Daarnaast zijn er veel demo’s te zien op bijvoorbeeld de stand van Cerriva met ‘Keramische vloeren verwerken zonder lijmen en voegen!’, op de kampioenschappen woning- en projectstofferen en parketleggen. Natuurlijk zijn er ook nieuwigheden te ontdekken en te netwerken op het Parketpaviljoen.

 

Na een jaar noodgedwongen overslagen te moeten hebben vanwege coronarestricties kan Incoda eindelijk weer doorgaan. De vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering is te bezoeken op zondag 12, maandag 13 en dinsdag 14 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Een bezoek aan Incoda is alleen mogelijk met een coronatoegangsbewijs (volledige vaccinatie, herstelbewijs of negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud).Links

www.interieurcollectiedagen.nl
www.easyfairs.nl
www.evenementenhal.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, inspiratie, parketplein, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #nkwp, #incoda, #interieurcollectiedagen, #kennisplein, #evenementenhal, #easyfairs

Gerelateerd nieuws
Innovatieve vloer in 3D geprint huis
In Beckum, in het Duitse Noordrijn-Westfalen, werd onlangs het eerste geprinte huis van Duitsland geopend. De vloer in dit innovatieve gebouw is afkomstig van de nabij gevestigde fabrikant Meisterwerke.
lees verder
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden