Interfloor vernieuwt Dynamic Wood

Dinsdag 18 februari 2020

De vinylvloerbedekking Dynamic Wood is volgens Interfloor al jaren een succesvolle en populaire collectie. Nu is deze vernieuwd met nieuwe houtdessins.
Interfloor vernieuwt Dynamic Wood
Interfloor vernieuwt Dynamic Wood Interfloor vernieuwt Dynamic Wood

De gemakkelijk te onderhouden en waterbestendige Dynamic collectie met de sterke Black Tex Backing van Interfloor is een pvc-designvloer op 400 cm breed. Mede dankzij de matte uitstraling en voelbare ‘Natural Look’ toplaag heeft het houtdessin een realistische en sfeervolle uitstraling. Het vinyl is daarnaast bestand tegen o.a. hakken en meubelpoten en is qua loopgeluid (18 dB) en -comfort aangenaam zacht en stil.

Recent kreeg de recyclebare vinylvloer Dynamic Wood uit de Dynamic-serie een update qua kleur en dessin om te voldoen aan de laatste trends in hout. De volledige collectie is verdeeld in drie stalensets met achttien decors (foto 3) in vier houtmotieven en in drie plankformaten: 150 cm lang en 20, 18,2 en 16,6 cm breed. De antislip (R10) vloerbedekking is geschikt voor intensief woongebruik, normaal tot zwaar werkgebruik en licht industrieel gebruik en hoeft tot 40m2 niet verlijmd te worden.

De adviesverkoopprijs is € 94,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 23,50 per m²).Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, sdn, solution dyed nylon, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #dynamic, #dynamicwood, #blacktex, #blacktexbacking

Gerelateerd nieuws
 
Tendence vernieuwd
lees verder
Nieuwe hut Moso
Sinds vorige week heeft Moso International uit Zwaag een nieuwe tijdelijke kantoorlocatie gevonden, een magazijn was al iets eerder gevonden in Venhuizen.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden