Interfloor blijft leveren

Woensdag 18 maart 2020

Vloerengroothandel Interfloor uit Zwartsluis heeft maatregelen genomen om ondanks het Corona (Covid-19)-virus toch te kunnen blijven leveren.
Interfloor blijft leveren

Interfloor doet er alles aan om diensten en service en te continueren en om de kans op verspreiding van het Coronavirus te beperken, volgens het RIVM-beleid. De capaciteit van de binnendienst is volledig op sterkte.

Ook de voorraden vloerbedekkingen en toebehoren zijn op peil en het distributiecentrum is vol in bedrijf waardoor orders dus gewoon worden uitgeleverd. Om hand- tot handcontact te voorkomen tekenen chauffeurs van hun transporteur afleveringen tot nader order zelf af. Salesmanagers nemen voorafgaand aan ieder bezoek contact op of het bezoek uitkomt en wenselijk is.

Interfloor wenst tenslotte iedereen veel sterkte in deze uitzonderlijke tijd.Links

www.interfloor.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, sdn, solution dyed nylon, polyamide, garen, wol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, corona, covid19, covid-19, #interfloor, @interfloor, #corona. #covid19

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriëntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden