Incoda kampioenen

Vrijdag 20 september 2019

De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
Incoda kampioenen
Incoda kampioenen Incoda kampioenen Incoda kampioenen Incoda kampioenen Incoda kampioenen

Foto 1. Conceptstore Sunway. - 2. Werk je met Woontotaal van verschillende leveranciers? Dan is Decoloop erg handig! - 3. Inspiratietheater. 4 - Mflor gaf dit jaar ook Solcora-demonstraties. 5 - NK Parketleggen aspiranten. - 6. NK Parketleggen.

Er kwamen in totaal 6.623 vakprofessionals op het driedaagse vakevent in Evenementenhal Gorinchem af. Dat betekent een bescheiden plus - vorig jaar waren er ruim 6.500 - terwijl veel van de 135 exposanten (ruim 200 verschillende merken) het gevoel hadden dat de groei groter was.

“We kregen veel positieve reacties over de mooie presentatie van de vakbeurs en het aanbod dat gepresenteerd werd. Ook hebben we opgemerkt dat er tijdens deze editie een grote groei heeft plaatsgevonden in de kwaliteit van de bezoeker”, zegt Mascha de Bruin, Head of Events Interior & Retail.

Waar de vakbeurs voorheen bekend stond als vloerenbeurs, groeit Incoda in de afgelopen jaren gestaag door inrichting van een totaalconcept voor de professionele woningtextielbranche. Met succes. De Bruin: “All meer dan 30 exposanten hebben zich direct ingeschreven voor de 2020-editie.”

Eén van de vele vernieuwingen op Interieur Collectie Dagen was het Inspiratiecafé dat in samenwerking met Luxaflex is opgezet. Ook werden er verschillende lezingen gegeven in het Inspiratietheater (foto 3).

Prominente blikvangers op de beurs waren natuurlijk weer de drie Nederlandse Kampioenschappen.
- Sander Verbruggen (foto 5 links) kroonde zich tot Nederlands Kampioen Parketleggen en de aspirantenwedstrijd werd gewonnen door Yoeri Horvát (foto 6, tweede van links).
- Anco Rijstenbil won het Nationaal Kampioenschap Woning- en Projectstofferen bij de senioren, terwijl Diederik van de Kamp de beste was bij de junioren.
- Dit jaar werd voor het eerst ook een VMBO challenge georganiseerd, die werd gewonnen door Niek de Bree van Gilde Vakcollege Techniek uit Gorinchem.

Het Nationaal Kampioenschap Meubelstofferen had elke dag één winnaar, namelijk Anne Minnema, Anneloes Prins en Madelon van Leeuwen.
Links

app.decoloop.com
www.decoloop.com
www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.incoda.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.mflor.com
www.solcora.com
www.sunway.nl
www.woontotaal.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, wonen, woning, interieurbekleding, stof, meubelstof, gordijn, bekleding, decoratie, raambekleding, raamdecoratie, meubelbekleding, textiel, interieurtextiel, vlamvertragend, confectioneren, geconfectioneerd, confectie, stofferen, stoffeerder, meubelstofferen, meubelstoffeerder, woningstofferen, woningstoffeerder, leggen, vloer, marmoleum, linoleum, presentatie, introductie, gorinchem, gorkum, icd, Interieur Collectie Dagen, beurs, show, event, evenement, vakbeurs, showroom, tentoonstelling, #nkparketleggen, #nkmeubelstofferen, #nkwoningstofferen, #decoloop, #sieval, #sunway, #mflor, #solcora, #incoda, #easyfairs, #interieurcollectiedagen

Gerelateerd nieuws
Nieuwe directeur Forest
Er is een nieuwe algemeen directeur aangesteld bij de internationale tak van gordijnrailspecialist Forest uit Deventer.
lees verder
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
 
Li omarmt Animisme
lees verder
Frans linnen uit Amsterdam
Étoffe Unique, een linnenmerk dat voor de Corona crisis op de Amsterdamse Noordermarkt te vinden was, heeft nu ook een online outlet. Ondernemer Evert Groot wil zo toch zijn klanten bereiken. Ook heeft hij een atelier in Amsterdam Noord, waar stylisten en architecten van harte welkom zijn.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden