In memoriam Hans Raanhuis

Vrijdag 22 augustus 2014

Volop in het leven en volkomen onverwacht is afgelopen maandag Hans Raanhuis, salesmanager van de Woonindustrie, op 66-jarige leeftijd na een kort ziekbed in het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein overleden.
In memoriam Hans Raanhuis

Hans Raanhuis bereikte vorig jaar de pensioengerechtigde leeftijd. In het afgelopen jaar vierde hij dat met een aantal bijzondere reizen met zijn vrouw en kinderen.

 

Maar Hans bleef ook na zijn pensioen als salesmanager aan het voormalig Home Trade Center, nu De Woonindustrie, verbonden. Hans Raanhuis hield van onze branche, de handel en van de goede dingen in het leven. 

 

Een bevlogen professional, gewaardeerd collega, familieman en privévriend van velen in onze branche. Namens de redactie van Vaktijdschrift Ons Huis en www.interieurjournaal.com onze condoleances aan zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen en allen die hem zo waardeerden. 

 

Anne-Marie Burger, Centre Manager van de Woonindustrie: 'Onze gedachten gaan uiteraard allereerst uit naar zijn familie en naasten die wij veel sterkte wensen met het verwerken van dit verlies. Hans was een zeer gewaardeerde collega en vriend en wij zullen zijn aanwezigheid, kennis en ervaring erg missen.'

 

www.hometradecenter.nl/htc-home/nl/dewoonindustrie

Telefoon: +31 (0)30 303 27 00 Links

www.hometradecenter.nl/htc-home/nl/dewoonindustrie

Tags

Home Trade Center, HTC, De Woonindustrie

Gerelateerd nieuws
Designlicious op DWI en Spotlight
Aankomende zondag 10 en maandag 11 maart van 10-17 uur is het smullen in Nieuwegein. Bijvoorbeeld bij Designlicious met Le Studio op Spotlight én in de showroom op DWI (De Woonindustrie) zelf.
lees verder
Spotlight op DWI
Binnenkort is het weer raak in Nieuwegein: een uitgebreid aanbod aan decoratie-artikelen wordt getoond op onder meer in de segmenten Home & Living en Verlichting van DWI (De Woonindustrie) én de beurs Spotlight.
lees verder
Tampa van Leolux
Leolux heeft aangekondigd dit voorjaar met een functionele en kleurrijke collectie Tampa tafels te komen.
lees verder
Spotlight debuut in DWI
De derde editie van de beurs Spotlight op 10 en 11 maart 2019 wordt de eerste keer in DWI (De Woonindustrie)-filiaal De Beursfabriek in Nieuwegein gehouden.
lees verder
 
Budget bij Seuren
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden