In memoriam Hans Raanhuis

Vrijdag 22 augustus 2014

Volop in het leven en volkomen onverwacht is afgelopen maandag Hans Raanhuis, salesmanager van de Woonindustrie, op 66-jarige leeftijd na een kort ziekbed in het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein overleden.
In memoriam Hans Raanhuis

Hans Raanhuis bereikte vorig jaar de pensioengerechtigde leeftijd. In het afgelopen jaar vierde hij dat met een aantal bijzondere reizen met zijn vrouw en kinderen.

 

Maar Hans bleef ook na zijn pensioen als salesmanager aan het voormalig Home Trade Center, nu De Woonindustrie, verbonden. Hans Raanhuis hield van onze branche, de handel en van de goede dingen in het leven. 

 

Een bevlogen professional, gewaardeerd collega, familieman en privévriend van velen in onze branche. Namens de redactie van Vaktijdschrift Ons Huis en www.interieurjournaal.com onze condoleances aan zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen en allen die hem zo waardeerden. 

 

Anne-Marie Burger, Centre Manager van de Woonindustrie: 'Onze gedachten gaan uiteraard allereerst uit naar zijn familie en naasten die wij veel sterkte wensen met het verwerken van dit verlies. Hans was een zeer gewaardeerde collega en vriend en wij zullen zijn aanwezigheid, kennis en ervaring erg missen.'

 

www.hometradecenter.nl/htc-home/nl/dewoonindustrie

Telefoon: +31 (0)30 303 27 00 Links

www.hometradecenter.nl/htc-home/nl/dewoonindustrie

Tags

Home Trade Center, HTC, De Woonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Leolux presenteert Bondi
lees verder
Extra inspiratie bij najaarsbeurs DWI
Tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie zijn noviteiten van de standhouders te zien, maar er is van 1-4 september meer te doen. Tijdens de beursdagen worden presentaties en lezingen gegeven en er wordt een unieke expositie neergezet.
lees verder
Woontotaal ontwikkelt platform Decoloop
Woontotaal is professionele software voor de calculatie van gordijnen en vloeren. Na al jarenlang actief te zijn in de interieurbranche, is er nu een nieuw platform: Decoloop.
lees verder
 
Eerste namen Dutch Design Dock bekend
lees verder
 
Franse kantoorinrichter naar DWI
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden