In memoriam Hans Raanhuis

Vrijdag 22 augustus 2014

Volop in het leven en volkomen onverwacht is afgelopen maandag Hans Raanhuis, salesmanager van de Woonindustrie, op 66-jarige leeftijd na een kort ziekbed in het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein overleden.
In memoriam Hans Raanhuis

Hans Raanhuis bereikte vorig jaar de pensioengerechtigde leeftijd. In het afgelopen jaar vierde hij dat met een aantal bijzondere reizen met zijn vrouw en kinderen.

 

Maar Hans bleef ook na zijn pensioen als salesmanager aan het voormalig Home Trade Center, nu De Woonindustrie, verbonden. Hans Raanhuis hield van onze branche, de handel en van de goede dingen in het leven. 

 

Een bevlogen professional, gewaardeerd collega, familieman en privévriend van velen in onze branche. Namens de redactie van Vaktijdschrift Ons Huis en www.interieurjournaal.com onze condoleances aan zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen en allen die hem zo waardeerden. 

 

Anne-Marie Burger, Centre Manager van de Woonindustrie: 'Onze gedachten gaan uiteraard allereerst uit naar zijn familie en naasten die wij veel sterkte wensen met het verwerken van dit verlies. Hans was een zeer gewaardeerde collega en vriend en wij zullen zijn aanwezigheid, kennis en ervaring erg missen.'

 

www.hometradecenter.nl/htc-home/nl/dewoonindustrie

Telefoon: +31 (0)30 303 27 00 Links

www.hometradecenter.nl/htc-home/nl/dewoonindustrie

Tags

Home Trade Center, HTC, De Woonindustrie

Gerelateerd nieuws
 
Goethals naar Recor
lees verder
Parket minder in trek
Volgens cijfers van de Europese federatie van de parketindustrie (FEP) is in het eerste kwartaal van 2019 4% minder parket verkocht.
lees verder
1e Maandag: DWI Marketday XL
6 Mei is weer de eerste maandag van de maand en dus Marketday XL in DWI. Alle showrooms, dus ook die van verlichting, slapen en decoratie, zijn open én er is een speciale Trend Report Milaan-presentatie.
lees verder
Veelzijdige Flint
De Venlose meubelfabrikant Leolux heeft begin dit jaar een nieuw zitmeubel geïntroduceerd, de veelzijdige Flint.
lees verder
Brouwers bodems naar Dicobed
Brouwers Bedding gaat zich concentreren op het maken van boxsprings en laat de verkoop van andere bedbodems over aan Dicobed.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden