Huisshow Natuzzi in Balen

Dinsdag 27 april 2021

Net als veel anderen baalde Natuzzi van het ontbreken van meubelbeurs IMM als contactmoment met klanten. Daarom creŽert de fabrikant kleinschalige beurzen voor Natuzzi Editions, voor de Benelux bij Ordrada Interieur in Balen.
Huisshow Natuzzi in Balen
Huisshow Natuzzi in Balen Huisshow Natuzzi in Balen

Natuzzi Editions is de middensegment collectie van de Natuzzi Group. Het wordt in België verdeeld op 27 locaties en in Nederland voorlopig op 11 locaties met een eigen shop-in-de-shop concept waarmee de identiteit van het merk wordt weerspiegeld.

 

Natuzzi Editions biedt een collectie die moderne (met of zonder relaxfunctie), comfort en traditionele banken omvat. Nagenoeg alle modellen zijn er zowel in stof als leder verkrijgbaar.

 

De huisshow voor de Benelux vindt plaats bij Odrada Interieur in Balen. Dit omwille van de centrale ligging in Benelux (amper 15 minuten van de Nederlandse grens) en de grootte van hun recent vernieuwde 500 m² Natuzzi Editions showroom. Voor de gelegenheid werd deze de afgelopen weken voorzien van de nieuwe banken, stoffen, leer en modieuze kleuren én de bestverkopende modellen uit de bestaande collectie.

 

De komende tijd (er is geen vaste einddatum bekendgemaakt) zijn bestaande en geïnteresseerde nieuwe dealers hier op afspraak welkom. Neem voor een afspraak contact op met de Benelux agent Home Philosophies van Jan Mentens.Links

www.natuzzi.com
www.natuzzieditions.com

Tags

Nieuws, noviteit, interieur, design, inrichting, Natuzzi, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, nieuws, bank, lounge, zitmeubel, zit, relax, huisshow, evenement, open dag, #natuzzi, #natuzzieditions, #Homephilosophies, #Odradainterieur,

Gerelateerd nieuws
 
Studie in roestvrij staal
lees verder
Origami van hout
San is het nieuwste ontwerp van Roderick Vos voor meubelleverancier Linteloo. Zijn inspiratie haalde Vos uit de praktijk van het meubelmaken.
lees verder
Joriís topmodellen op de catwalk
Jori zorgt voor kleur in haar bestaande modellen. Vijf modellen krijgen een modieuze outfit of krijgen er een nieuwe pasvorm bij. De volgende producten paraderen over de virtuele catwalk.
lees verder
Deense fabrikant koopt collega
Meubelfabrikant Montana heeft een eveneens Deense fabrikant overgenomen om de positie op de projectmarkt te vergroten.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden