Huisshow Natuzzi in Balen

Dinsdag 27 april 2021

Net als veel anderen baalde Natuzzi van het ontbreken van meubelbeurs IMM als contactmoment met klanten. Daarom creŽert de fabrikant kleinschalige beurzen voor Natuzzi Editions, voor de Benelux bij Ordrada Interieur in Balen.
Huisshow Natuzzi in Balen
Huisshow Natuzzi in Balen Huisshow Natuzzi in Balen

Natuzzi Editions is de middensegment collectie van de Natuzzi Group. Het wordt in België verdeeld op 27 locaties en in Nederland voorlopig op 11 locaties met een eigen shop-in-de-shop concept waarmee de identiteit van het merk wordt weerspiegeld.

 

Natuzzi Editions biedt een collectie die moderne (met of zonder relaxfunctie), comfort en traditionele banken omvat. Nagenoeg alle modellen zijn er zowel in stof als leder verkrijgbaar.

 

De huisshow voor de Benelux vindt plaats bij Odrada Interieur in Balen. Dit omwille van de centrale ligging in Benelux (amper 15 minuten van de Nederlandse grens) en de grootte van hun recent vernieuwde 500 m² Natuzzi Editions showroom. Voor de gelegenheid werd deze de afgelopen weken voorzien van de nieuwe banken, stoffen, leer en modieuze kleuren én de bestverkopende modellen uit de bestaande collectie.

 

De komende tijd (er is geen vaste einddatum bekendgemaakt) zijn bestaande en geïnteresseerde nieuwe dealers hier op afspraak welkom. Neem voor een afspraak contact op met de Benelux agent Home Philosophies van Jan Mentens.Links

www.natuzzi.com
www.natuzzieditions.com

Tags

Nieuws, noviteit, interieur, design, inrichting, Natuzzi, meubel, meubelen, wonen, woning, woon, interieur, inrichting, nieuws, bank, lounge, zitmeubel, zit, relax, huisshow, evenement, open dag, #natuzzi, #natuzzieditions, #Homephilosophies, #Odradainterieur,

Gerelateerd nieuws
 
Ontwerp door de natuur
lees verder
Bernard Deheegher overleden
Bernard Deheegher, oud werknemer van Belgofurn en Fedustria, is eergisteren op 70-jarige leeftijd overleden.
lees verder
 
Maak kennis met de LXR18
lees verder
Eerste paal LFG Breukelen
Leolux Furniture Group (LFG) laat in Breukelen een Experience Center bouwen. De eerste paal voor de nieuwbouw werd vandaag, 14 oktober, geslagen door de vierde generatie van het Nederlandse familiebedrijf.
lees verder
Gelukkig bij Nancy Homestore
[sponsored artikel] - In het Centrum van Rotterdam zit de showroom van Nancy Homestore: een interieurzaak die met winkel en webshop er naar streeft om mensen blijer en gelukkiger te maken.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden