Houtgroothandel nu IntriPlex

Donderdag 03 november 2022

[Sponsored artikel] - Sinds half oktober gaat de online houthandel De Houtgroothandel uit Angerlo verder onder de nieuwe naam IntriPlex.
Houtgroothandel nu IntriPlex

De online houthandel De Houtgroothandel heet sinds 14 oktober jongstleden houthandel IntriPlex®. De houtleverancier is actief in Nederland en België en levert uit een breed assortiment met ruim 650 constructieve en decoratieve platen van uiteenlopende kwaliteiten aan onder meer de interieurbouw, aannemerij, machinebouw en carrosseriebouw.

De Houtgroothandel specialiseert zich in houtachtige plaatmaterialen en is dealer van merken als Trespa, Rockpanel en Bruynzeel. Met de naamsverandering naar IntriPlex is het streven om een breder zakelijk publiek aan te trekken en daarnaast opent de nieuwe naam wegen voor toekomstige internationale aspiraties.


Mede-eigenaar Siebe Smeltink: 'Wij zijn in 2016 begonnen als plaatselijke houthandel met een assortiment dat je bij een houtgroothandel verwacht. De focus ligt bij plaatmateriaal: ons assortiment bestaat inmiddels voor 85% uit plaatmaterialen, en met onze internationale ambities sluit IntriPlex daar perfect op aan.'


De Houtgroothandel heeft zich in relatief korte tijd online weten te positioneren als grote speler binnen de branche, met name op het gebied van betonplex, multiplex, constructieplaten en MDF. Hoewel De Houtgroothandel ook levert aan particulieren, beslaan zakelijke afnemers het grootste gedeelte van het klantenbestand.


Ondanks de naamswijziging en een nieuwe website blijft de vertrouwde kwaliteit en service onveranderd. Zakelijke afnemers kunnen gebruikmaken van het IntriPlex inkoopportaal om snel en eenvoudig herhaalbestellingen te plaatsen, in bulk of per losse plaat. Ook CNC-bewerking en het zagen van plaatmateriaal is en blijft mogelijk voor zakelijke klanten.


[Sponsored artikel]Links

www.dehoutgroothandel.nl
www.intriplex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, hout, plaat, platen, plaatmateriaal, panelen, multiplex, betonplex, constructieplaten. mdf, naamsverandering, #dehoutgroothandel, #intriplex

Gerelateerd nieuws
Krachtige ronde bank
Meubelfabrikant Marie’s Corner uit Wavre heeft een eigen interpretatie gegeven aan de ronde zitbank.
lees verder
Consumenten minder somber
Nederlandse consumenten waren in maart voor de vijfde maand op rij minder pessimistisch dan een maand eerder. Het consumentenvertrouwen is echter nog laag.
lees verder
Uitbreiding Willard
De afgelopen maanden heeft Gebrs. Willard ondanks de veranderende marktomstandigheden en teruglopende consumentenbestedingen op meerdere fronten uitgebreid.
lees verder
Aribert Guiking overleden
In memoriam: freelance journalist en uitgever Aribert Guiking is vorige week overleden op 68 jarige leeftijd.
lees verder
 
Terugkoop Exterioo en Juntoo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden