Houtgroothandel nu IntriPlex

Donderdag 03 november 2022

[Sponsored artikel] - Sinds half oktober gaat de online houthandel De Houtgroothandel uit Angerlo verder onder de nieuwe naam IntriPlex.
Houtgroothandel nu IntriPlex

De online houthandel De Houtgroothandel heet sinds 14 oktober jongstleden houthandel IntriPlex®. De houtleverancier is actief in Nederland en België en levert uit een breed assortiment met ruim 650 constructieve en decoratieve platen van uiteenlopende kwaliteiten aan onder meer de interieurbouw, aannemerij, machinebouw en carrosseriebouw.

De Houtgroothandel specialiseert zich in houtachtige plaatmaterialen en is dealer van merken als Trespa, Rockpanel en Bruynzeel. Met de naamsverandering naar IntriPlex is het streven om een breder zakelijk publiek aan te trekken en daarnaast opent de nieuwe naam wegen voor toekomstige internationale aspiraties.


Mede-eigenaar Siebe Smeltink: 'Wij zijn in 2016 begonnen als plaatselijke houthandel met een assortiment dat je bij een houtgroothandel verwacht. De focus ligt bij plaatmateriaal: ons assortiment bestaat inmiddels voor 85% uit plaatmaterialen, en met onze internationale ambities sluit IntriPlex daar perfect op aan.'


De Houtgroothandel heeft zich in relatief korte tijd online weten te positioneren als grote speler binnen de branche, met name op het gebied van betonplex, multiplex, constructieplaten en MDF. Hoewel De Houtgroothandel ook levert aan particulieren, beslaan zakelijke afnemers het grootste gedeelte van het klantenbestand.


Ondanks de naamswijziging en een nieuwe website blijft de vertrouwde kwaliteit en service onveranderd. Zakelijke afnemers kunnen gebruikmaken van het IntriPlex inkoopportaal om snel en eenvoudig herhaalbestellingen te plaatsen, in bulk of per losse plaat. Ook CNC-bewerking en het zagen van plaatmateriaal is en blijft mogelijk voor zakelijke klanten.


[Sponsored artikel]Links

www.dehoutgroothandel.nl
www.intriplex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, hout, plaat, platen, plaatmateriaal, panelen, multiplex, betonplex, constructieplaten. mdf, naamsverandering, #dehoutgroothandel, #intriplex

Gerelateerd nieuws
 
Showup in januari 2023
lees verder
Interieur oktober beroerd
De Nederlandse detailhandel heeft in oktober 4,2% meer omgezet, meldt het CBS. Het verkoopvolume was 5,2% lager, de inflatie houdt dus flink aan. Non food steeg licht met 1,7%, maar interieur deed het wat minder!
lees verder
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
 
Eerste winkel Westwing
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden