Houten vloer voor vloerverwarming

Donderdag 30 maart 2023

Veno Wood Flooring uit Drachten introduceert Cozyoak, de eerste betaalbare houten vloer die speciaal geschikt is gemaakt voor de toepassing op vloerverwarming.
Houten vloer voor vloerverwarming
Houten vloer voor vloerverwarming

Uniek aan Cozyoak houten vloeren is dat het een echte houten vloer is die op prijs kan concurreren met PVC. Daarnaast zijn Cozyoak houten vloeren FSCÒ gecertificeerd wat betekent dat het hout uit gecontroleerd duurzaam beheerde bossen komt. De levensduur van een houten vloer is daarbij wel twee of drie keer langer dan die van de kunststof alternatieven, zo stelt de fabrikant. Dit voorkomt ook voor de toekomst een stroom aan niet-recyclebaar vloerafval.

 

Cozyoak is een ontwikkeling uit de eigen fabriek in Drachten en is een 100% Made in Holland product. Op dit moment wordt door Veno Wood Flooring gewerkt aan een landelijk dekkend netwerk van geselecteerde dealers die de consument voorzien van advies over het plaatsen van deze houten vloeren op vloerverwarming.

 

Sicco Veenstra, algemeen directeur van Veno Wood Flooring, legt uit waarom de tijd rijp is voor Cozyoak: 'Energieverbruik staat bij iedereen hoog op de agenda, daarnaast wil men sfeer in huis en is duurzaamheid een belangrijk thema. Die dingen gecombineerd maken Cozyoak uniek. Veel mensen denken dat vloerverwarming alleen te combineren valt met PVC maar nieuwe testrapporten tonen aan dat hout juist zeer goed gebruikt kan worden en in sommige gevallen zelfs beter presteert op vloerverwarming dan PVC. En wil men een duurzaam en sfeervol product dan kom je ook meteen uit bij hout!'

 

Cozyoak houten vloeren kunnen gelegd worden op elke ondervloer met vloerverwarming en is verkrijgbaar in acht kleurvarianten en afwerkingen. De vloer behoeft weinig onderhoud en hoeft na het leggen nooit meer geschuurd te worden.Links

www.cozyoak.nl
www.venowood.com

Tags

nieuws, interieur, vloeren, parketvloeren, houtenvloeren, vloerverwarming, lagen, opbouw, afwerking, testrapport, fabriek, recyclebaar, onderhoud, schuren, lakken, wax, gecertificeerd, #cozyoak, #venowood, #fsc, #madeinholland

Gerelateerd nieuws
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
Designervaring
Patricia Urquiola x Heimtextil wordt een meeslepende installatie die een samenhangende designervaring mogelijk maakt tijdens de beurs in 2025.
lees verder
 
Vroegboekfase Imm cologne 2025
lees verder
Presentatie woontrends 2025
Inretail heeft in samenwerking met trendwatcher Aafje Nijman de woontrends voor 2025 in kaart gebracht en maakte deze op 8 april bekend.
lees verder
Van der Linden naar Decorette
Per 1 mei aanstaande heeft EK Living, franchisegever van Decorette, een nieuwe formulemanager. Frank van der Linden zal deze functie dan op zich nemen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden