Home Discounter failliet

Maandag 29 augustus 2022

Woonwebwinkel Home Discounter is afgelopen week failliet verklaard. Zowel de webshop als de recent geopende fysieke winkel is voorlopig gesloten.
Home Discounter failliet

Het faillissement is volgens Home Discounter veroorzaakt door problemen in de toeleveringsketen en een terugloop van de omzet. De omzetdaling komt naar eigen zeggen door de marktomstandigheden in het laag- tot middensegment.

 

Bestellingen worden niet meer uitgeleverd en ruilen of retourneren kan ook niet meer. Home Discounter werd in 2018 opgericht als webshop. Afgelopen voorjaar opende de eerste fysieke winkel in Ridderkerk. Er waren plannen om uiteindelijk een landelijk netwerk van winkels te bouwen.

 

Bij de opening van de winkel in Ridderkerk gaf het bedrijf aan dat de Home Discounter City Stores te vinden zouden zijn in reguliere winkelgebieden. Online biedt Home Discounter het complete assortiment aan, in de Home Discounter City Stores was een greep hieruit beschikbaar. 

 

Curator is mr. S.A.H.J. Warringa van Ten Holter Noordam advocaten.Links

www.homediscounter.nl
www.tenholternoordam.nl/faillissement-home-discounter

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, woninginrichter, retail, winkel, online, meubelen, accessoires, decoratie. meubel, meubelwinkel, e-commerce, internet, woonwinkel, online, webwinkel, webshop, failliet, faillissement, faling, insolventie, bankroet, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #homediscounter, #failliet

Gerelateerd nieuws
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
 
Montis stelt Rigo voor
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden