Homan Hästens Store Zwolle

Zaterdag 27 april 2019

Homan Slapen breidt uit met Hästens Store Zwolle. Hiermee groeit het aantal Hästens winkels naar twintig.
Homan Hästens Store Zwolle
Homan Hästens Store Zwolle Homan Hästens Store Zwolle

Homan Slapen - sinds 1911 - had reeds vestigingen in Haren (vlakbij Groningen) en Assen (v/h Holthinrichs in Drenthe). Met de opening van de nieuwe Hästens Store in Zwolle breidt Homan Slapen de regio uit. Eigenaar Rubert Homan: “Ons slaapadvies is al meer dan 100 jaar een begrip. Deze combinatie van kennis enerzijds en het merk Hästens anderzijds blijkt een succesformule te zijn die we graag in een groter gebied aan willen bieden.”

De nieuwe Hästens Store Zwolle opende donderdag 18 april feestelijk haar deuren met nieuwe Hästens-ambassadrice Jelka van Houten (bekend als televisie- en toneelactrice en zangeres). De winkel aan het Spinhuisplein in Zwolle is 170 m2 groot.

Homan Slapen had al jaren ervaring opgedaan met het Zweedse beddenmerk in haar Hästens Store in Assen. De uitbreiding met de Hästens Store Zwolle ging echter niet zonder slag of stoot. De ambiance en het ‘niveau’ van de winkels in de buurt was belangrijk zijn voor een luxe concept als een Hästens Store. Met De Librije, Nibourg Interieurs en Bulthaup Keukens in de buurt was de huidige locatie prima volgens Homan.

Na de opening van de Hästens Stores in Alkmaar en Ede is het de twintigste vestiging van Hästens in Nederland. In België telt het bedrijf vijf outlets.Links

www.hastens.com
www.homanslapen.nl
www.nibourginterieurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, retail, winkel, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, #hastens, #hästens, #homan, #homanslapen, #nibourginterieurs

Gerelateerd nieuws
Saba lanceert nieuwe website
Saba adhesives and sealants, producent van hoogwaardige lijmen en kitten die onder meer gebruikt worden voor de productie van meubelen en matrassen, heeft een nieuwe website. Deze is vooral gericht op de slimme oplossingen van Saba, innovaties, kennisdocumenten en klantverhalen.
lees verder
Auping matras leasen of bed ontwerpen
Auping lanceert de bedden-start-up Bedzzzy die het leasen van circulaire matrassen mogelijk maakt. Daarnaast lanceert de beddenfabrikant uit Deventer een app om digitaal een bed te ontwerpen.
lees verder
 
Mooie merken op Showup
lees verder
Ikea lanceert nieuwe app
Ikea opende kort geleden haar kleinste winkel in Nederland: een geheel nieuwe app. Hiermee kunnen producten niet alleen bekeken, maar ook direct gekocht worden.
lees verder
Nieuwe slaapexposanten DWI
Een zestal nieuwe slaapexposanten is in september te zien tijdens de Vakbeurs van DWI (De Woonindustrie), van 1-4 september in Nieuwegein. Zij zullen hier hun klanten op 2 en 3 september begroeten met een ontbijt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden