Homan Hästens Store Zwolle

Zaterdag 27 april 2019

Homan Slapen breidt uit met Hästens Store Zwolle. Hiermee groeit het aantal Hästens winkels naar twintig.
Homan Hästens Store Zwolle
Homan Hästens Store Zwolle Homan Hästens Store Zwolle

Homan Slapen - sinds 1911 - had reeds vestigingen in Haren (vlakbij Groningen) en Assen (v/h Holthinrichs in Drenthe). Met de opening van de nieuwe Hästens Store in Zwolle breidt Homan Slapen de regio uit. Eigenaar Rubert Homan: “Ons slaapadvies is al meer dan 100 jaar een begrip. Deze combinatie van kennis enerzijds en het merk Hästens anderzijds blijkt een succesformule te zijn die we graag in een groter gebied aan willen bieden.”

De nieuwe Hästens Store Zwolle opende donderdag 18 april feestelijk haar deuren met nieuwe Hästens-ambassadrice Jelka van Houten (bekend als televisie- en toneelactrice en zangeres). De winkel aan het Spinhuisplein in Zwolle is 170 m2 groot.

Homan Slapen had al jaren ervaring opgedaan met het Zweedse beddenmerk in haar Hästens Store in Assen. De uitbreiding met de Hästens Store Zwolle ging echter niet zonder slag of stoot. De ambiance en het ‘niveau’ van de winkels in de buurt was belangrijk zijn voor een luxe concept als een Hästens Store. Met De Librije, Nibourg Interieurs en Bulthaup Keukens in de buurt was de huidige locatie prima volgens Homan.

Na de opening van de Hästens Stores in Alkmaar en Ede is het de twintigste vestiging van Hästens in Nederland. In België telt het bedrijf vijf outlets.Links

www.hastens.com
www.homanslapen.nl
www.nibourginterieurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, retail, winkel, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, #hastens, #hästens, #homan, #homanslapen, #nibourginterieurs

Gerelateerd nieuws
 
Goethals naar Recor
lees verder
Dekbed-Discounter verhuurt banken
We kennen Dekbed-Discounter van beddengoed, matrassen en boxsprings, maar de webwinkel verhuurt nu ook banken. Hiermee sluit het bedrijf aan op te trend om niet meer te bezitten, maar te huren.
lees verder
Europa Möbel kruipt naar IMG
Europa Möbel Verbund (EMV) gaat in Nederland de samenwerking met de Internationale Meubel Groep (IMG) uit Etten-Leur uitbreiden.
lees verder
Slapen op strand bij VT Wonen
Het strandseizoen kan van start gaan! Vanaf nu kun je blijven slapen op het Zandvoortse strand in een van de drie VT Wonen strandkamers van VT Wonen@Ajuma.
lees verder
Retail blijft groeien
Het blijft maar feest in de Nederlandse retail: in maart opnieuw ruim 4% meer omzet dan in maart 2018, het volume was 3,6% hoger. Zowel food als non-food groeiden en de interieursegmenten lagen weer aan kop!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden