Homan Hästens Store Zwolle

Zaterdag 27 april 2019

Homan Slapen breidt uit met Hästens Store Zwolle. Hiermee groeit het aantal Hästens winkels naar twintig.
Homan Hästens Store Zwolle
Homan Hästens Store Zwolle Homan Hästens Store Zwolle

Homan Slapen - sinds 1911 - had reeds vestigingen in Haren (vlakbij Groningen) en Assen (v/h Holthinrichs in Drenthe). Met de opening van de nieuwe Hästens Store in Zwolle breidt Homan Slapen de regio uit. Eigenaar Rubert Homan: “Ons slaapadvies is al meer dan 100 jaar een begrip. Deze combinatie van kennis enerzijds en het merk Hästens anderzijds blijkt een succesformule te zijn die we graag in een groter gebied aan willen bieden.”

De nieuwe Hästens Store Zwolle opende donderdag 18 april feestelijk haar deuren met nieuwe Hästens-ambassadrice Jelka van Houten (bekend als televisie- en toneelactrice en zangeres). De winkel aan het Spinhuisplein in Zwolle is 170 m2 groot.

Homan Slapen had al jaren ervaring opgedaan met het Zweedse beddenmerk in haar Hästens Store in Assen. De uitbreiding met de Hästens Store Zwolle ging echter niet zonder slag of stoot. De ambiance en het ‘niveau’ van de winkels in de buurt was belangrijk zijn voor een luxe concept als een Hästens Store. Met De Librije, Nibourg Interieurs en Bulthaup Keukens in de buurt was de huidige locatie prima volgens Homan.

Na de opening van de Hästens Stores in Alkmaar en Ede is het de twintigste vestiging van Hästens in Nederland. In België telt het bedrijf vijf outlets.Links

www.hastens.com
www.homanslapen.nl
www.nibourginterieurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, retail, winkel, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, #hastens, #hästens, #homan, #homanslapen, #nibourginterieurs

Gerelateerd nieuws
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriëntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder
 
Driedaagse ETC Design Experience
lees verder
Vernieuwde Montel bij Casba
Tijdens het komende Hemelvaartsweekend wordt de vernieuwde Montèl-afdeling bij Casba Wonen & Slapen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude feestelijk heropend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden