Homan Hästens Store Zwolle

Zaterdag 27 april 2019

Homan Slapen breidt uit met Hästens Store Zwolle. Hiermee groeit het aantal Hästens winkels naar twintig.
Homan Hästens Store Zwolle
Homan Hästens Store Zwolle Homan Hästens Store Zwolle

Homan Slapen - sinds 1911 - had reeds vestigingen in Haren (vlakbij Groningen) en Assen (v/h Holthinrichs in Drenthe). Met de opening van de nieuwe Hästens Store in Zwolle breidt Homan Slapen de regio uit. Eigenaar Rubert Homan: “Ons slaapadvies is al meer dan 100 jaar een begrip. Deze combinatie van kennis enerzijds en het merk Hästens anderzijds blijkt een succesformule te zijn die we graag in een groter gebied aan willen bieden.”

De nieuwe Hästens Store Zwolle opende donderdag 18 april feestelijk haar deuren met nieuwe Hästens-ambassadrice Jelka van Houten (bekend als televisie- en toneelactrice en zangeres). De winkel aan het Spinhuisplein in Zwolle is 170 m2 groot.

Homan Slapen had al jaren ervaring opgedaan met het Zweedse beddenmerk in haar Hästens Store in Assen. De uitbreiding met de Hästens Store Zwolle ging echter niet zonder slag of stoot. De ambiance en het ‘niveau’ van de winkels in de buurt was belangrijk zijn voor een luxe concept als een Hästens Store. Met De Librije, Nibourg Interieurs en Bulthaup Keukens in de buurt was de huidige locatie prima volgens Homan.

Na de opening van de Hästens Stores in Alkmaar en Ede is het de twintigste vestiging van Hästens in Nederland. In België telt het bedrijf vijf outlets.Links

www.hastens.com
www.homanslapen.nl
www.nibourginterieurs.nl

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, meubelwinkel, meubelretail, retail, winkel, meubelsector, meubelhandelaar, winkelier, retail, meubilair, woonkamer, bed, boxspring, bedden, slaap, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, #hastens, #hästens, #homan, #homanslapen, #nibourginterieurs

Gerelateerd nieuws
Italiaanse luxe met gouden randje
Oosterse inspiratie, moderne stijl en Italiaans vakmanschap. De combinatie van dit alles vormt de Melting Light collectie van het Italiaanse meubelfabrikant Turri, ontworpen door Frank Jiang.
lees verder
Blokker verkoopt Beter Bed
De aandelen in Beter Bed die de familie Blokker via haar investeringsmaatschappij Breedinvest had, zijn verkocht.
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder
Van Manen start door
Per 1 september is Van Manen Slaapkamers in Barneveld op hetzelfde adres doorgestart onder een nieuwe eigenaar.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden