Hoefakker ceo Keijsers

Dinsdag 09 april 2019

Willem Hoefakker is vanaf april de nieuwe ceo van interieurbouwer Keijsers Interiors uit Venray geworden.
Hoefakker ceo Keijsers

Willem Hoefakker (53, foto) volgt daarmee Ton van der Velden (61) op. Van der Velden geeft na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest op eigen verzoek graag het stokje over aan Hoefakker.

Hoefakker heeft gewerkt bij diverse meubelbedrijven. Zo was hij commercieel directeur bij De Mandemakers Groep (DMG) en daarna directeur van Chateau d'Ax Nederland, dat afgelopen november failliet ging.

Het wordt een mooie uitdaging voor Hoefakker om een nieuwe wind te laten waaien. De bedrijfsstrategie van Keijsers Interiors wordt aangepast. Het huidige bedrijf van Hoefakker – De Projectgroep in Woerden – gaat nauw samenwerken met Keijsers Interiors. Overigens wel met behoud van eigen identiteit, personeel en eigen relaties.

Keijsers, dat naast het hoofdkantoor in Venray ook een eigen productiefabriek met circa 130 mensen in het Poolse Bochnia heeft, werkt als interieurbouwer voor internationale organisaties en wil groeien. Samen met Eli van Beekveld – huidige coo bij Keijsers Interiors - heeft Hoefakker een strategie voor de organisatie in de komende jaren uitgewerkt, waarbij vooral de doelgroep wordt verbreed.

Klanten van Keijsers zijn onder meer musea (De Hermitage en Naturalis), het Zaans Medisch Centrum, NH Hotels, het hoofdkantoor van Philips en retailers als Hunkemöller en Sandwich.

De Projectgroep realiseert interieurprojecten voor projectontwikkelaars met het inrichten van woningen, kantoorruimtes en recreatiewoningen. Het doel is om de opdrachtgevers volledig ‘te ontzorgen’ wat betreft stoffering en meubilering van ruimtes. De Projectgroep kan als één aanspreekpunt alle betrokken disciplines - van schilders tot elektriciëns, van installateurs tot stukadoors - coördineren. Klanten zijn naar eigen zeggen onder meer Europarcs, FC Utrecht, BAM, Heymans, Volker Wessels en Regus.
Links

www.chateau-dax.nl
www.deprojectgroep.nl
www.keijsersinteriors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, personalia, ceo, directeur, #chateaudax, #deprojectgroep, #keijsersinteriors

Gerelateerd nieuws
Woninginrichting april weer prima!
De Nederlandse detailhandel heeft in april 2019 2,6% meer omzet geboekt dan in april 2018. De interieurbranche doet het zelfs veel beter!
lees verder
Presentatie Evidence Brisa in DWI
Maandag 17 juni presenteert Leolux tijdens de Marketday in DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein het nieuwe aanbouwmeubelprogramma Brisa van ontwerper Frans Schrofer voor de Évidence-collectie.
lees verder
 
Minotti opent showroom bij Co van der Horst
lees verder
PK22 Special Edition
Klanten moeten niet te lang wachten met het kopen van de speciale editie van PK22 van de Deense meubelfabrikant Fritz Hansen.
lees verder
LZF introduceert verrassend ontwerp Thesis
De Spaanse verlichtingsfabrikant LZF introduceert Thesis. Een nieuwe lampenserie van architect en designer Ramón Esteve.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden