Hoefakker ceo Keijsers

Dinsdag 09 april 2019

Willem Hoefakker is vanaf april de nieuwe ceo van interieurbouwer Keijsers Interiors uit Venray geworden.
Hoefakker ceo Keijsers

Willem Hoefakker (53, foto) volgt daarmee Ton van der Velden (61) op. Van der Velden geeft na ruim 23 jaar werkzaam te zijn geweest op eigen verzoek graag het stokje over aan Hoefakker.

Hoefakker heeft gewerkt bij diverse meubelbedrijven. Zo was hij commercieel directeur bij De Mandemakers Groep (DMG) en daarna directeur van Chateau d'Ax Nederland, dat afgelopen november failliet ging.

Het wordt een mooie uitdaging voor Hoefakker om een nieuwe wind te laten waaien. De bedrijfsstrategie van Keijsers Interiors wordt aangepast. Het huidige bedrijf van Hoefakker – De Projectgroep in Woerden – gaat nauw samenwerken met Keijsers Interiors. Overigens wel met behoud van eigen identiteit, personeel en eigen relaties.

Keijsers, dat naast het hoofdkantoor in Venray ook een eigen productiefabriek met circa 130 mensen in het Poolse Bochnia heeft, werkt als interieurbouwer voor internationale organisaties en wil groeien. Samen met Eli van Beekveld – huidige coo bij Keijsers Interiors - heeft Hoefakker een strategie voor de organisatie in de komende jaren uitgewerkt, waarbij vooral de doelgroep wordt verbreed.

Klanten van Keijsers zijn onder meer musea (De Hermitage en Naturalis), het Zaans Medisch Centrum, NH Hotels, het hoofdkantoor van Philips en retailers als Hunkemöller en Sandwich.

De Projectgroep realiseert interieurprojecten voor projectontwikkelaars met het inrichten van woningen, kantoorruimtes en recreatiewoningen. Het doel is om de opdrachtgevers volledig ‘te ontzorgen’ wat betreft stoffering en meubilering van ruimtes. De Projectgroep kan als één aanspreekpunt alle betrokken disciplines - van schilders tot elektriciëns, van installateurs tot stukadoors - coördineren. Klanten zijn naar eigen zeggen onder meer Europarcs, FC Utrecht, BAM, Heymans, Volker Wessels en Regus.
Links

www.chateau-dax.nl
www.deprojectgroep.nl
www.keijsersinteriors.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, project, meubel, meubels, meubilair, personalia, surseance, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, personalia, ceo, directeur, #chateaudax, #deprojectgroep, #keijsersinteriors

Gerelateerd nieuws
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŽren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
 
Egalbase wordt Wunderlays
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden