Highlights Milaan Design Week

Donderdag 23 februari 2023

Trendanalist Christine Boland en kleurexpert Marie-Gon gaan samen zes dagen naar Milaan. Daarna springen ze op 25 april op het podium om een wervelende live presentatie te geven voor iedereen die met interieurs te maken heeft.
Highlights Milaan Design Week

Deze presentatie op 25 april mag je volgens Christine en Marie-Gon niet missen als ontwerper, stylist, retailer of inkoper. Twee uur lang laten zij cruciale inzichten zien en voelen, zodat deelnemers precies weten welke keuzes zij moeten maken voor hun collectie of design. En ook hoe zij de concurrenten een stap voor kunnen zijn.

 

Christine concentreert zich op de grote lijnen. Ze legt uit waar de trends ze vandaan komen en welke invloed ze hebben. Marie-Gon duikt daarbij in de kleinste details en laat zien waar de vernieuwing in zit. Samen zorgen zij voor een helder en compleet trendoverzicht van de Milaan Design Week, waaronder o.m. Salone del Mobile en Euroluce.

 

De presentatie vindt plaats bij Tégl in Barneveld. Er is een ochtendsessie van 10-12 uur en een middagsessie van 14-16 uur. Na afloop is er tijd om te netwerken en om vragen te stellen. Na deelname ontvangen alle deelnemers een digitaal trendboek per mail, om alle informatie terug te kunnen kijken. De early-bird tickets (€ 97) zijn vanaf nu te koop via deze link.Links

www.marie-gon.com
www.tegl.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, lifestyle-product, decoratie, meubel, verlichting, licht, verlichting, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, styling, interieurstyling, interieuradvies, kleuradvies, event, presentatie, #mariegon, #christineboland, #tegl, #salonedelmobile, #euroluce

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Groei Intergamma
Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
lees verder
Banenwinkel is geopend
Op 1 juni is de eerste banenwinkel geopend in de binnenstad van Inretail, als onderdeel van een uitgebreide campagne voor nieuw personeel.
lees verder
Binnen en buiten ergonomisch zitten
Plank is een Italiaanse designmeubelfabrikant met een passie voor intensief onderzoek naar industriŽle productietechnologie. Dit jaar introduceert het merk onder meer de stoel Velit.
lees verder
Zuiver verkleint merkenportfolio
De Zuiver Group viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het is volgens het bedrijf tijd voor een nieuw hoofdstuk, waarin het uitbouwen van de merken en partnerschap met dealers centraal staan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden