Highlights Milaan Design Week

Donderdag 23 februari 2023

Trendanalist Christine Boland en kleurexpert Marie-Gon gaan samen zes dagen naar Milaan. Daarna springen ze op 25 april op het podium om een wervelende live presentatie te geven voor iedereen die met interieurs te maken heeft.
Highlights Milaan Design Week

Deze presentatie op 25 april mag je volgens Christine en Marie-Gon niet missen als ontwerper, stylist, retailer of inkoper. Twee uur lang laten zij cruciale inzichten zien en voelen, zodat deelnemers precies weten welke keuzes zij moeten maken voor hun collectie of design. En ook hoe zij de concurrenten een stap voor kunnen zijn.

 

Christine concentreert zich op de grote lijnen. Ze legt uit waar de trends ze vandaan komen en welke invloed ze hebben. Marie-Gon duikt daarbij in de kleinste details en laat zien waar de vernieuwing in zit. Samen zorgen zij voor een helder en compleet trendoverzicht van de Milaan Design Week, waaronder o.m. Salone del Mobile en Euroluce.

 

De presentatie vindt plaats bij Tégl in Barneveld. Er is een ochtendsessie van 10-12 uur en een middagsessie van 14-16 uur. Na afloop is er tijd om te netwerken en om vragen te stellen. Na deelname ontvangen alle deelnemers een digitaal trendboek per mail, om alle informatie terug te kunnen kijken. De early-bird tickets (€ 97) zijn vanaf nu te koop via deze link.Links

www.marie-gon.com
www.tegl.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, lifestyle-product, decoratie, meubel, verlichting, licht, verlichting, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, styling, interieurstyling, interieuradvies, kleuradvies, event, presentatie, #mariegon, #christineboland, #tegl, #salonedelmobile, #euroluce

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Duurzaam aanbod matrassen
Emma - The Sleep Company, zet een stap richting duurzaamheid met de introductie van twee nieuwe initiatieven: de lancering van Emma Second Life en het volledig vernieuwde Edge-to-Edge online portfolio en matrassen.
lees verder
 
Nieuw merk voor kasten op maat
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden