Koninklijke verlichting

Vrijdag 24 februari 2023

Verlichtingsfabrikant Karman presenteert een hanglamp en vloerlamp voor binnen en buiten, vernoemd naar de Princess of Wales, Lady D.
Koninklijke verlichting
Koninklijke verlichting Koninklijke verlichting

Volgens de Italiaanse specialist in designverlichting zijn de Lady D lampen gemaakt van een ongebruikelijk materiaal. Toch blijft volgens het bedrijf de elegantie en klasse van een kristallen kroonluchter behouden. Het design van Matteo Ugolini doet volgens hen denken aan de Princess of Wales, van hoge afkomst maar eenvoudig en oprecht.

 

De vorm van de diffuser is een wit glasvezellichaam dat het silhouet van de collectie hang- en vloerlampen waaraan kristallen druppels hangen, versterkt. De vloerversie heeft geen kristallen hangers en kan worden verplaatst dankzij een metalen ring aan de bovenkant van de diffuser.

 

De verlichting van Karman wordt verdeeld door Hugo Neuman uit Woutersbrakel. In Nederland is VDK - Van der Kerff Meubelagenturen uit Lelystad verantwoordelijk.Links

www.karmanitalia.it
www.vdkagenturen.com
www.hugo-neumann.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #karman, #ladyd, #vanderkerffagenturen, #vdkagenturen #hugoneumann, #karmanitalia

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Goed gevulde Light+Building 2024
Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
lees verder
Veel activiteiten op Incoda
Op Interieur Collectie Dagen (Incoda), van zondag 24 t/m dinsdag 26 september, is er voor de bezoeker veel te beleven in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
Studio Mariska Jagt failliet
Eerder dit jaar was Studio Mariska Jagt nog bezig met de ontwikkeling van eigen meubels. De firma zocht een partner om de meubellijn op de markt te brengen. Op 12 september ging de Studio failliet, een dag later gevolgd door een meubelmaker in Delft.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden