Herbruikbare stand voor Pode

Vrijdag 21 februari 2020

Roderick Vos was dit jaar voor de vierde keer verantwoordelijk voor het standontwerp van Leolux label Pode op vakbeurs IMM. Vos is art director van het merk, dat natuurlijk ook diverse nieuwe producten toonde in Keulen.
Herbruikbare stand voor Pode
Herbruikbare stand voor Pode Herbruikbare stand voor Pode

Voor standbouw op een beurs als IMM wordt volgens Roderick Vos altijd veel bouwmateriaal gebruikt, vaak slechts voor een week. Dit jaar ontwierp zijn studio daarom een herbruikbare installatie, min of meer 'meccano-achtig', gemaakt van stalen componenten. Daardoor zijn zij opnieuw te gebruiken voor toekomstige projecten. Mimaki Europe leverde herbruikbaar folie, waarop een kleurverkoop afgedrukt werd. Gecombineerd met een tapijt met gedrukte schaduwen van de tentoongestelde producten, geproduceerd door Moooi tapijten, was de stand van Pode een opvallende verschijning.

 

Bibo, (foto 3) is het eerste Roderick Vos ontwerp voor 2020. Het is een schuimgespoten fauteuil voor Pode. Men kan de binnen- en buitenhoes, in leer of stof kiezen, en zelfs de kleur van de aluminium gegoten basis. De gebogen lineaire vormen bieden de gebruiker volgens Vos precies het juiste ondersteuningsniveau. De fauteuil werd tijdens IMM door een onafhankelijke jury bekroond met een ‘That's new' label voor één van de 50 beste nieuwe producten op de vakbeurs.Links

www.leolux.com
www.pode.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, show, event, evenement, beurs, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, #IMM, #IMMcologne, #koelnmesse, #leolux, #leolux, #Pode, #studioroderickvos

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Marty Hanegraaf overleden
Marty Hanegraaf is overleden. De eigenaar van het gelijknamige meubelagenturenbedrijf uit Den Bosch was al enige tijd ziek.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden