Hema in gerecycled bed- en badgoed

Vrijdag 16 augustus 2019

Hema introduceert een nieuwe collectie bed- en badlinnen van gerecycled materiaal. Gemaakt van een combinatie van katoen en polyester van gerecyclede PET flessen.
Hema in gerecycled bed- en badgoed
Hema in gerecycled bed- en badgoed

Volgens Hema is het dekbedovertrek super duurzaam door een combinatie van BCI katoen en gerecycled polyester. Het dekbedovertrek bevat tot veertien PET flessen. Het overtrek met luipaarddessin is verkrijgbaar vanaf € 17,50.

 

De handdoeken zijn gemaakt van katoen met gerecycled PET-materiaal. Een handdoekenset van vier stuks bevat ruim zes plastic flessen, is verkrijgbaar in wit, donkergrijs en groen en kost € 10.

 Links

www.hema.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, slaap, slapen, bed, ledikant, bedtextiel, bedlinnen, beddegoed, dekbedovertrek, hoes, laken, overtrek, handdoek, retail, winkel, online, ecommerce, #hema

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Bedden.nl failliet
De eerste aanbieder van het leasen van bedden, Bedden.nl bv, tevens een ambitieuze online speler, heeft het niet gered en is gisteren failliet verklaard. De site Bedden.nl was inmiddels verkocht en blijft dus bestaan.
lees verder
Nieuwe exposanten MBB 2019
Meubelbeurs Brussel komt eraan. Van 3-6 november vindt de MBB weer plaats in de Brussels Expo. De exposantenlijst staat inmiddels online, met hierop verschillende nieuwe exposanten.
lees verder
 
Leasen bij Leen
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden