Hema in gerecycled bed- en badgoed

Vrijdag 16 augustus 2019

Hema introduceert een nieuwe collectie bed- en badlinnen van gerecycled materiaal. Gemaakt van een combinatie van katoen en polyester van gerecyclede PET flessen.
Hema in gerecycled bed- en badgoed
Hema in gerecycled bed- en badgoed

Volgens Hema is het dekbedovertrek super duurzaam door een combinatie van BCI katoen en gerecycled polyester. Het dekbedovertrek bevat tot veertien PET flessen. Het overtrek met luipaarddessin is verkrijgbaar vanaf € 17,50.

 

De handdoeken zijn gemaakt van katoen met gerecycled PET-materiaal. Een handdoekenset van vier stuks bevat ruim zes plastic flessen, is verkrijgbaar in wit, donkergrijs en groen en kost € 10.

 Links

www.hema.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, meubel, meubels, meubilair, slaap, slapen, bed, ledikant, bedtextiel, bedlinnen, beddegoed, dekbedovertrek, hoes, laken, overtrek, handdoek, retail, winkel, online, ecommerce, #hema

Gerelateerd nieuws
Nieuwe fantasieŽn van Snurk
Snurk creŽert fantasierijke prints voor beddengoed en loungewear. Het bedrijf komt met een nieuwe beddengoed collectie, die bestaat uit vijf nieuwe prints.
lees verder
Duurzaam Heimtextil 2020
62.970 Vakbezoekers van over de hele wereld bezochten Heimtextil 2020. Op de internationale vakbeurs voor woning- en contracttextiel stond duurzaamheid centraal.
lees verder
Nieuws op voorjaarsbeurs DWI
De voorjaarsbeurs in De Woonindustrie (DWI) gaat op 9 februari van start. Op het gebied van meubelen en karpetten bied Left Label Collections veel nieuws. Slaapexposant Cox Slaapcomfort is ook weer aanwezig met noviteiten.
lees verder
 
Essenza tafelmode
lees verder
Auping geheel online te koop
Alle producten van Auping zijn vanaf nu online te koop. Niet alleen de matrassen en beddengoed, maar ook de bedden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden