Heimtex Summer Special

Woensdag 25 mei 2022

De speciale editie van de Heimtextil, de Heimtextil Summer Special, wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt van 21 tot en met 24 juni 2022.
Heimtex Summer Special
Heimtex Summer Special Heimtex Summer Special

De Heimtextil Summer Special opent haar deuren van 21 tot en met 24 juni 2022 in Frankfurt am Main. Na de Corona-pauze verheugen exposanten en bezoekers zich weer op persoonlijke interactie. Tijdens de internationaal toonaangevende vakbeursbeurs vinden bezoekers bij 800 exposanten uit 47 landen de laatste trends voor huishoudelijk textiel. Samen met de vakbeurzen Techtextil en Texprocess die gelijktijdig plaatsvinden, tonen de exposanten de complete textielwaardeketen van vezels en verwerking daarvan tot het eindproduct. Daarnaast gelden er geen beperkende coronamaatregelen meer en zullen de beurzen plaats vinden zoals voor de pandemie gewoon was.

 

Exposanten met innovatieve textieloplossingen op het gebied van contracttextiel laten in de zomer ook hun nieuwe producten zien. Vanaf 21 juni vinden de Interior.Architecture.Hospitality Tours plaats - samengesteld doo Ait, de vereniging van binnenhuisarchitecten Bdia en het World-Architects network.

 

De Heimtextil Trends Next Horizons heeft deze zomer een duidelijke focus op duurzaamheid en het behoud van hulpbronnen - in het midden van het beursterrein in hal 4.0. Bezoekers kunnen inspirerende kleur- en materiaalproeven, exposantententoonstellingen, lezingen en doe-activiteiten verwachten. De Heimtextil Conference Sleep & More in hal 3.0 biedt vertegenwoordigers van de beddenvakhandel, milieubewuste detailhandelaren en besluitvormers uit de hotelbranche een eersteklas sprekersprogramma met onder andere de nieuwste trends op het gebied van slaaponderzoek, tracking technologie en duurzaamheid in de hotelbranche.

 

Klik hier voor meer informatie.Links

www.messefrankfurt.com
www.heimtextil.messefrankfurt.com
www.netherlands.messefrankfurt.com/nl/event/00000001/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, textielindustrie, circulair, duurzaam, trend, trends, forecast, voorspelling, Heimtextil, heimtex, zomereditie, corona, #heimtex, #Heimtextil, #trendcouncil, #newhorizons, #techtextil, #texprocess

Gerelateerd nieuws
 
Campo en Kaptein samen
lees verder
Coretec weer beste
Voor de tweede keer is US Floors, de fabrikant van de bekende Coretec vloeren, tot de beste rigid-core producent uitgeroepen.
lees verder
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Nieuw Intr point in Nuth
Per vandaag, 1 augustus, is het meest zuidelijk gelegen Intr Point verhuisd naar een nieuwe, grotere en klimaatneutrale locatie in Nuth.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden