Heditex Boxtel geopend

Dinsdag 22 november 2022

Heditex, de groothandel voor woning- en projectinrichting, parketzaak en gordijnatelier, heeft afgelopen vrijdag de nieuwe vestiging in Boxtel officieel geopend.
Heditex Boxtel geopend
Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend Heditex Boxtel geopend

In augustus maakte Heditex-directeur Jasper Ringelberg bekend dat de Vlaardingse grossier de vloeren- en vensteractiviteitien van Schadébo Den Bosch had overgenomen. Een paar weken daarna werd een nieuwe Heditex-vestiging aan de Korenmolen 16 te Boxtel geopend. Deze is afgelopen vrijdag feestelijk geopend.

René van Dekken, commercieel directeur van Heditex dankt namens het Heditex-team iedereen die de nieuwe vestiging in Boxtel heeft bezocht: 'Met trots blikken we terug op een fantastische dag met een productieve opkomst, positieve gesprekken en een goede sfeer.'

Tijdens de opening heeft Heditex de aanwezige bezoekers onder andere geïnformeerd over de recente ontwikkelingen op het gebied van venster, vloer en vloerbenodigdheden.

Degenen die niet in de gelegenheid waren om de nieuwe vestiging te bezoeken, zijn uiteraard alsnog van harte welkom! Klanten kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 7:30 en 17:30 uur (vrijdag tot 17:00 uur) terecht om de showroom te bezoeken en om producten af te halen. Heditex is een belangrijke verdeler van vloeren van Meister en Bodiax, als ook van onder meer producten van Eurocol, HR-design, DCS en Festool.Links

www.heditex.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, masterclic, keramiek, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, zondervinyl, filiaal, vestiging, opening, openen, officieel, feestelijk, #rigidcore, #heditex, #schadebo, #bodiax, #eurocol, #dcs, #festool, #hrdesign, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #puretec, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
Meer transparantie in textielbranche
Modint en Impactbuying werken samen aan transparante toekomst in kleding- en textielbranche door middel van de ontwikkeling van een speciale tool.
lees verder
 
NIeuwe behangkleuren
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder
Data Decosit 2023 bekend
Organisator Fedustria gaat de beurs Decosit in 2023 organiseren op 5 & 6 september in Brussels Expo.
lees verder
Behang met aaibare structuur
Behanggroothandel Gebr. Eijffinger uit Zoetermeer introduceert Embrace. Een nieuwe behangcollectie met een aaibare structuur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden