Haarhuis & Jansen agent voor Revor

Maandag 27 september 2021

Haarhuis en Jansen wordt zijn vanaf heden de exclusieve agent voor de Revor Group in Nederland, dit naast de bestaande merken die ze reeds voeren zijnde Viking Beds, Hypnos, Daune en Haarhuis en Jansen.
Haarhuis & Jansen agent voor Revor

Revor Group is een Belgisch bedrijf opgericht in 1972 , eigendom van Jan Maes (foto) sedert 2000. Door een reeks overnames van Styldecor, Jaritex en Revor International in Hongarije is het bedrijf gegroeid tot een omzet van € 35 miljoen, met zo’n 300 medewerkers.

 

Haarhuis en Jansen is nu de Nederlandse agent geworden voor de brede collectie met merken als Styldecor (high end tijdloze luxe bedden), Revor (jong, frisse en innovatieve bedden en slaapconcepten) en Jaritex (private label, middencollectie).

 

Het gezamenlijk streven van beide bedrijven is het opzetten van een goed dealernetwerk in Nederland, met regionale exclusiviteit, goede marge en topkwaliteitproducten. Op de Meubelbeurs Brussel zal Haarhuis en Jansen klaar staan voor de klanten, in samenwerking met het verkoopteam van Revor (7 t/m 10 november).Links

www.revor.be
www.haarhuisjansen.nl
www.meubelbeurs.be

Tags

nieuws, interieur, slaapcomfort, bedding, agent, Nederland, boxspring, matras, slaapsysteem, #revor, #haarhuisjansen, #janmaes, #styldecor, #jaritex, #meubelbeursbrussel, #mbb

Gerelateerd nieuws
Impuls voor matrasrecycling
Vijf grote matrasproducenten - Beter Bed, Swiss Sense, Ikea, Hilding Anders en Koninklijke Auping - introduceren stichting Matras Recycling Nederland (MRN).
lees verder
 
DWI verplaatst MDXL Project & Interieur
lees verder
19e vestiging Sleeplife
De Belgische slaapspecialist Sleeplife heeft een nieuwe vestiging geopend in Geel. Het is de negentiende winkel voor de keten van zelfstandige ondernemers in de slapensector.
lees verder
 
Home Philosophies agent voor Unopiu
lees verder
Naamsverandering Soft Naert
Softwarebouwer Soft Naert uit Izegem heeft een nieuwe naam. Het bedrijf, dat al sinds 1980 bedrijfssoftware voor meubel-, slaapcomfort- en interieurwinkels ontwikkelt heet vanaf nu Initeam. Deze verandering moet voor een frisse wind zorgen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden