Groei Intergamma

Vrijdag 02 juni 2023

Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
Groei Intergamma
Groei Intergamma

Intergamma heeft zijn omzet vorig jaar met ruim 7% zien toenemen tot € 1,52 miljard. Het bedrijfsresultaat (ebitda) van het bedrijf achter Gamma en Karwei lag juist iets lager.

 

Met name in de tweede helft van het jaar zag het concern een positieve omzetontwikkeling, volgens het bedrijf omdat veel consumenten toen verduurzamingsmaatregelen namen vanwege de stijgende energieprijzen. De ebitda bedroeg € 176 miljoen, tegenover € 191 miljoen een jaar eerder. Intergamma spreekt van ‘stabiele resultaten’, waar de oplopende inkoopprijzen en energiekosten ‘enige weerslag’ op hebben. 

 

Intergamma maakt verder bekend dat Jacques van den Broek de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen is. Hij volgt Frank van Oers op. Van den Broek was jarenlang ceo van uitzendbureau Randstad. Verder zijn twee nieuwe commissarissen benoemd: Beter Bed-ceo John Kruijssen en voormalig Ahold-manager Kiki StiemerEdwin Bouwman en Hein-Jan Mooren zijn herbenoemd, waardoor de rvc uit vijf mensen blijft bestaan.Links

www.intergamma.nl
www.karwei.nl
www.gamma.nl

Tags

nieuws, interieur, bouwmarkten, omzet, omzetgroei, winkels, online, franchise, organisatie, bedrijfsresultaat, ebitda, consumenten, duurzaam, energiekosten, commissarissen, rvc, voorzitter, #intergamma, #karwei, #gamma

Gerelateerd nieuws
 
Derde editie Destination Design
lees verder
B&B geluk zit in kleine dingen
[Sponsored artikel, betaald partnerschap met Hema] - Hoe een B&B aantrekkelijker te maken is al jaren wekelijks te zien in het populaire tv-programma 'Bed & Breakfast'. Hierbij wat tips.
lees verder
Elegante deurmatten in interieur
[Sponsored artikel] - Bij de inrichting van je woning zorg je er onder meer voor dat je meubels bij elkaar passen de muren een mooie kleur krijgen en kunstwerken aan de wand hangen. Maar heb je ook aan een passende deurmat gedacht?
lees verder
Ontwerptalent op Trendz
Iedereen die zich professioneel met woonaccessoires bezig houdt is van 25, 26 en 27 augustus weer welkom in Evenementenhal Gorinchem, voor vakbeurs Trendz. Op het evenement zijn ook verschillende ontwerptalenten aanwezig.
lees verder
 
K+R Interior Concepts failliet
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden