Groei Intergamma

Vrijdag 02 juni 2023

Intergamma rapporteert een omzetgroei over 2022 en maakt nieuwe benoemingen bekend in de raad van commissarissen.
Groei Intergamma
Groei Intergamma

Intergamma heeft zijn omzet vorig jaar met ruim 7% zien toenemen tot € 1,52 miljard. Het bedrijfsresultaat (ebitda) van het bedrijf achter Gamma en Karwei lag juist iets lager.

 

Met name in de tweede helft van het jaar zag het concern een positieve omzetontwikkeling, volgens het bedrijf omdat veel consumenten toen verduurzamingsmaatregelen namen vanwege de stijgende energieprijzen. De ebitda bedroeg € 176 miljoen, tegenover € 191 miljoen een jaar eerder. Intergamma spreekt van ‘stabiele resultaten’, waar de oplopende inkoopprijzen en energiekosten ‘enige weerslag’ op hebben. 

 

Intergamma maakt verder bekend dat Jacques van den Broek de nieuwe voorzitter van de raad van commissarissen is. Hij volgt Frank van Oers op. Van den Broek was jarenlang ceo van uitzendbureau Randstad. Verder zijn twee nieuwe commissarissen benoemd: Beter Bed-ceo John Kruijssen en voormalig Ahold-manager Kiki StiemerEdwin Bouwman en Hein-Jan Mooren zijn herbenoemd, waardoor de rvc uit vijf mensen blijft bestaan.Links

www.intergamma.nl
www.karwei.nl
www.gamma.nl

Tags

nieuws, interieur, bouwmarkten, omzet, omzetgroei, winkels, online, franchise, organisatie, bedrijfsresultaat, ebitda, consumenten, duurzaam, energiekosten, commissarissen, rvc, voorzitter, #intergamma, #karwei, #gamma

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Urban slaapkamers
[Sponsored artikel] - Vertoef je momenteel in een kleine, maar fijne stek in de stad? Dan is de ruimte om het gezellig te maken bij je thuis wellicht beperkt. Zo creŽer je een urban slaapkamer op weinig vierkante meters.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden