Groei Goossens

Dinsdag 14 maart 2023

Goossens wonen en slapen blijft doorgroeien en heeft ook plannen voor opening van nieuwe vestigingen.
Groei Goossens
Groei Goossens Groei Goossens

Goossens wonen & slapen opent dit jaar nog winkels in Leeuwarden, Naaldwijk en in Antwerpen. Dat vertelt algemeen directeur Bart Goossens in een interview met Retailtrends. 

 

Als onderdeel van een nieuwe winkelstrategie opende woon- en slaapspecialist Goossens vorig jaar nieuwe locaties in Antwerpen, Den Bosch en in Leidschendam. Dit jaar staan er nog drie op het programma, waarmee het totaal aantal vestigingen op 25 komt.

 

Van oudsher zijn de winkels met name gevestigd aan woonboulevards; een strategie die nu onder de loep wordt genomen. 'We willen ons niet committeren aan een concept dat alleen werkt in een binnenstad of een woonboulevard,' verklaart Bart Goossens. Volgens hem ligt er een toekomst in het verschiet met meerdere kleinere winkels, met een hogere dichtheid over Nederland en België. 

 

Een grotere focus op advies en inspiratie en een kleiner assortiment zorgen ervoor dat er minder winkeloppervlak nodig is. 'De behoefte van klanten verandert, waardoor je minder vierkante meters nodig hebt.'Links

www.goossenswonen.nl

Tags

nieuws, interieur, slapen, wonen, bedden, banken, winkel, outlet, groei, vestiging, nederland, belgie, retail, detailhandel, detaillist, keten, filiaalbedrijf, woonboulevard, stadswinkel, stoelen, tafels, inspiratie, interieuradvies, #goossens

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden