Gorgels' Aime Te Studio failliet

Donderdag 11 januari 2024

Marmerentafels uit Rotterdam is eind vorig jaar failliet gegaan. Dit bedrijf is volgens Quote vooral bekend door influencer en aandeelhouder Kaj Gorgels en opereerde onder de naam Aime T Studio.
Gorgels' Aime Te Studio failliet

Marmerentafels / Aime Té Studio (foto website) is 28 december 2023 bankroet verklaard. Menno Pijpers en Roy Oosterbaan waren de ondernemers achter het meubelbedrijf, maar ook presentator annex influencer Kaj Gorgels, die PR en marketing verzorgde, was volgens Quote aandeelhouder. Op de homepage van het meubelbedrijf worden klanten worden doorverwezen naar de curator. Niet vermeld wordt de oorzaak van het faillissement.


In 2021 was Kaj Gorgels was aandeelhouder geworden en ging het bedrijf in verband met internationale groeiambities de naam Aime Té in plaats van Marmerentafels gebruiken. In 2021 vertelde Gorgels in een artikel in Quote over zijn keuze om zich in te kopen: in ruil voor aandacht op zijn veelbekeken socials kreeg hij een belang van 10 tot 15% in het bedrijf.

In 2022 werd het bedrijf nog FD Gazelle: een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de categorie kleine bedrijven, een prijs van het Financieele Dagblad. Later dat jaar moest Aime Té echter reorganseren en mensen ontslaan door tegenvallende resultaten na (corona)jaren van gigantische groei, zo stelde Pijpers in september 2023 bij BNR.Links

www.aimetestudio.com

Tags

Nieuws, interieur, megawinkel, meubelwinkel, overname, failliet, faillissement, faling, boeken neerleggen, insolventie, bankroet, doorstart, herstart, curator, marmer, #marmerentafels, #kajgorgels, #aimetestudio

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als ht evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden