Gorgels' Aime Te Studio failliet

Donderdag 11 januari 2024

Marmerentafels uit Rotterdam is eind vorig jaar failliet gegaan. Dit bedrijf is volgens Quote vooral bekend door influencer en aandeelhouder Kaj Gorgels en opereerde onder de naam Aime Té Studio.
Gorgels' Aime Te Studio failliet

Marmerentafels / Aime Té Studio (foto website) is 28 december 2023 bankroet verklaard. Menno Pijpers en Roy Oosterbaan waren de ondernemers achter het meubelbedrijf, maar ook presentator annex influencer Kaj Gorgels, die PR en marketing verzorgde, was volgens Quote aandeelhouder. Op de homepage van het meubelbedrijf worden klanten worden doorverwezen naar de curator. Niet vermeld wordt de oorzaak van het faillissement.


In 2021 was Kaj Gorgels was aandeelhouder geworden en ging het bedrijf in verband met internationale groeiambities de naam Aime Té in plaats van Marmerentafels gebruiken. In 2021 vertelde Gorgels in een artikel in Quote over zijn keuze om zich in te kopen: in ruil voor aandacht op zijn veelbekeken socials kreeg hij een belang van 10 tot 15% in het bedrijf.

In 2022 werd het bedrijf nog FD Gazelle: een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de categorie kleine bedrijven, een prijs van het Financieele Dagblad. Later dat jaar moest Aime Té echter reorganseren en mensen ontslaan door tegenvallende resultaten na (corona)jaren van gigantische groei, zo stelde Pijpers in september 2023 bij BNR.Links

www.aimetestudio.com

Tags

Nieuws, interieur, megawinkel, meubelwinkel, overname, failliet, faillissement, faling, boeken neerleggen, insolventie, bankroet, doorstart, herstart, curator, marmer, #marmerentafels, #kajgorgels, #aimetestudio

Gerelateerd nieuws
Dreigend vertrek Design Academy
Grote onrust in design minnend Nederland: de Design Academy (DAE) dreigt uit Eindhoven te vertrekken. Mogelijk wordt nog voor de zomer de knoop doorgehakt om te verhuizen naar Roermond.
lees verder
Economie beter dan het lijkt
De economische ontwikkeling van Nederland is minder slecht dan de krimp van 0,1% suggereert, hetgeen blijkt uit een analyse van de ING
lees verder
Zes jaar cel ex-manager Steinhoff
Het boekhoudschandaal Steinhoff blijft voortduren. Opnieuw moet een ex-manager de gevangenis in wegens belastingontduiking.
lees verder
 
Record Koelnmesse bij 100-jarig jubileum
lees verder
Kettal van vele markten thuis
Fabrikant Kettal staat natuurlijk bekend om zijn (outdoor)meubelen. Het bedrijf maakt echter ook paviljoens en introduceert dit voorjaar een belcel, voor thuis of op kantoor.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden