Fusie Pami en Robberechts

Woensdag 10 januari 2024

Pami en Robberechts, twee aanbieders van kantoormeubilair in België, fuseren. Door nauwer samen te werken, willen ze in een uitdagende economische context hun lokale marktpositie verder versterken en internationaal groeien.
Fusie Pami en Robberechts

Zowel Pami als Robberechts zijn al actief in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Duitsland. In Nederland heeft Pami een Experience Centre in Rotterdam. Samen realiseren ze een omzet van ca. € 80 miljoen met 320 medewerkers. Daarmee behoren ze tot de top-50 in de Europese markt van kantoormeubilair.

 

Op termijn mikt de gecombineerde groep, met Pami en Robberechts als commerciële speerpunten, op een plaats in de top-25. Door de krachten te bundelen willen Pami en Robberechts sterker inzetten op kwaliteit, innovatie en circulariteit. Productontwikkeling, onderzoek naar nieuwe technieken en naar het hergebruik van materialen vormt de basis waarop de groep haar toekomst duurzaam zal uitbouwen.

 

Hoewel elk bedrijf een eigen focus en expertise heeft en operationeel andere accenten legt, is het product- en dienstenaanbod volgens beide sterk complementair. Zo is Pami gespecialiseerd in maatwerk en Robberechts strerk op het gebied van automatisering. De werkgelegenheid blijft gegarandeerd en Pami en Robberechts blijven als standalone merken bestaan. Samen met Goswin Fijen en Olivier Robberechts stappen ook de gebroeders Hendrik en Lode Essers (links op de foto) mee in de nieuwe structuur.Links

www.pami-kantoorinrichting.nl
www.pami.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, kantoor, project, bureau, buro, meubelen, thuiswerk, werkplek, bureau, verstelbaar, hoogte, zit/sta, zit sta, elektrisch, fusie, samenwerking, #pami, #Robberechts

Gerelateerd nieuws
Jubileummodellen Natuzzi
Natuzzi Italia koos het podium van de Milan Design Week 2024 om het startschot te geven voor een uitgebreid programma van evenementen en projecten om de vijfenzestigste verjaardag van het merk te vieren.
lees verder
Nieuwe eigenaar Casa
Casa heeft een nieuwe eigenaar: de Zweeds-Libanese ondernemer Ayad Al Saffar neemt een meerderheidsbelang in de Belgische interieurketen.
lees verder
Duurzaam programma
Voor de start van Techtextil in Frankfurt, introduceert Beaulieu Fibres International zijn Sustainable Fibres Program om vezels een nieuwe vorm te geven voor duurzame oplossingen.
lees verder
 
Insula door Patricia Urquiola
lees verder
Mad! Events herfst- en wintereditie
De kleinschalige inkoopbeurs Mad! Events presenteert zichzelf als hét evenement voor premium bloemisten en interieurwinkels. Op 9 en 10 juni keert het evenement terug naar de Grote Kerk in Naarden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden