Goede sfeer op Showup

Dinsdag 31 januari 2023

De 20e editie van vakbeurs Showup zit er weer op. Op 29 en 30 januari vonden nationale en internationale bezoekers hun weg naar de beurs voor home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids en food.
Goede sfeer op Showup
Goede sfeer op Showup Goede sfeer op Showup Goede sfeer op Showup Goede sfeer op Showup

Nu de pandemie achter ons ligt kon er in Vijfhuizen eindelijk weer een gewone editie van Showup plaatsvinden. De sfeer was positief en de organisatie was te spreken over de hoeveelheid bezoekers die hun weg naar het event vonden. Hiervan was circa 15% afkomstig uit het buitenland.

 

De Koba Handmade collectie (foto 1) bestaat volledig uit manden. Zij zijn er in vele vormen en voor verschillende toepassingen, Opbergzakken en wasmanden, plantmanden, fruitschalen en broodmanden, onderzetters en kleine mandjes voor snuisterijen. Ook shoppers, grote schoudertassen en zelfs een kleine collectie handtassen worden allemaal handgemaakt van gerecycled katoen.

 

Tudo Taste (foto 2) levert aardewerk van Duro Designers voor de Nederlandse en Belgische markt vanuit Midden- en Noord-Portugal. De nieuwe lente collecties van het bedrijf waren te zien op Showup.

 

The Busy Bee Hotel is een insectenhotel gemaakt van gerecycled vilt met esdoornhout. De verschillende entrees in het hout zorgen volgens Studio Carmela Bogman voor een perfect omgeving voor de bij. 

 

Minimaal en puur: Stonekind (foto 4) omarmt het 'less is more' principe. De meubelen van dit merk hebben zowel Scandinavische als Japanse invloeden. Geworteld in duurzaamheid zijn bijna alle items gemaakt van gerecyclede materialen zoals hout uit oude, verlaten huizen.

 

Onder de naam La Miséto ontwerpt en maakt graphic designer Karin Mastenbroek spiegelende en shiny (interieur)accessoires (foto 3). Alle designs zijn handgemaakt met veel liefde (en lasers) in haar ontwerp- en laserstudio in Uden, Brabant.

 

In de aanloop naar deze editie van Showup stelde Interieurjournaal al verschillende standhouders voor. Benieuwd hier en naar nog meer productnieuws? Na inloggen (mogelijk na gratis registratie) is dat via de zoekfunctie op deze website te vinden.

 

De volgende editie van Showup in het najaar zal weer in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch worden gehouden op 3-4 september.Links

www.showup.nl
www.stonekind.dk
www.tudotaste.nl
www.lamiseto.com
www.kobahandmade.be
www.carmelabogman.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, upcylce, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, beurs, fair, event, accessoires, decoratie, woondecoratie, tableware, servies, tafelstyling, #ablestyling, tafeldecoratie, tafeldekken, meubels, kast, tafel, stoel, fauteuil, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showupevent, #stonekind, #tudotaste, #lamiseto, #kobahandmade

Gerelateerd nieuws
30e lamp Secto Design
De nieuwe Kumulo hanglamp is een toevoeging aan de houten verlichtingscollectie van het Finse Secto Design. Het model is ge´nspireerd door besneeuwde bomen en zomerse cumuluswolken.
lees verder
Kiezen voor elektrische raamdecoratie
[Sponsored artikel] - Steeds meer woningbezitters maken de keuze om over te stappen van handbediende naar automatische raamdecoratie.
lees verder
Stefan Lohrberg weg bij Spoga+gafa
Het gezicht van Spoga+gafa vertrekt: directeur Stefan Lohrberg neemt afscheid na de aankomende editie van 16 tot 18 juni.
lees verder
 
Nieuw formules deelname imm
lees verder
Inflatie blijft 2,7%
Consumentengoederen en -diensten in Nederland waren in mei 2,7% duurder dan een jaar eerder, meldt het CBS. In april was de inflatie ook 2,7%.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden