Goed gevulde Light+Building 2024

Dinsdag 26 september 2023

Met nog ongeveer zes maanden te gaan voordat Light + Building van 3 tot 8 maart 2024 plaatsvindt blijkt het evenement al zeer populair te zijn. Tot nu toe hebben zich meer dan 2.000 internationale exposanten geregistreerd.
Goed gevulde Light+Building 2024

De volgende Light+Building vindt zoals gebruikelijk plaats in het vroege voorjaar, van 3 tot 8 maart 2024. Het lichtthema beslaat ongeveer 64% van de totale tentoonstellingsruimte. Nieuw in dit verband is de indeling van de productsegmenten, die mogelijk is gemaakt door de opname van de nieuwe hal 5 met twee moderne verdiepingen die voor het eerst open zijn voor Light+Building exposanten. Hierdoor ontstaat een nieuwe rondgang in het oostelijke deel van het expositiecentrum, die loopt van hal 5 en 6, via het Forum en hal 3, naar hal 4, en moeiteloos wordt gemaakt door het Via Mobile systeem van bewegende loopbruggen.

 

Wat kunnen bezoekers verwachten in welke hallen?

 

De marktleiders uit het segment 'technische verlichting' zijn te vinden in hallen 3.0, 5 en het Forum. Tot de exposanten die hun nieuwste producten tonen behoren Bega, Brumberg, Glamox, iGuzzini, Leds C4, Ledvance, Lichtwerk, Molto Luce, Normagrup, Regiolux, Ridi, RZB, Simes, Thorn, Tridonic, Trilux, XAL en Zumtobel.

 

Hal 3.1 richt zich op decoratieve en technische, designgerichte verlichting met presentaties van bijvoorbeeld Artemide, Delta Light, 3F Filippi, Linea Light, Marinelli Luce, Prolicht en Targetti.

 

Stedelijke verlichting voor straten en openbare plaatsen is te vinden in Hal 4.0. Een verdieping hoger, in hal 4.1, vinden bezoekers niet alleen verlichting voor de industrie en speciale toepassingen, maar ook winkel- en theaterverlichting en nood- en veiligheidsverlichting.

 

Het volledige spectrum van decoratieve verlichting is te vinden in hal 6 waar de exposanten Authentage, Elstead Lighting, Fan Europe, Konstsmide, Lucide en Nordlux zijn, plus de bedrijven die deelnemen aan het Turkse paviljoen.

 

De verlichtingssector beslaat ook een deel van het westelijke deel van het expositiecentrum en neemt voor het eerst de hele hal 8 in beslag. De focus ligt daar op verlichtingscomponenten, lichtbronnen en lichtregelsystemen. Tot de exposanten die hun nieuwste producten presenteren behoren Bender+Wirth, BJB, Nichia, Osram, Seoul Semiconductor, TCI, Vossloh-Schwabe en Wago. Hal 10.1 en 10.2 zijn gewijd aan Aziatische verlichtingsfabrikanten in het segment Asia Selection.Links

www.light-building.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, duurzaamheid, connectiviteit, workandliving, technologie, digitaal, platform, evenementen, programma, rondleiding, shows, #lightbuilding, #messefrankfurt, #LB24

Gerelateerd nieuws
Klaar voor Light + Building
Van 3 tot 8 maart 2024 is de Frankfurter Messe weer het toneel van Light + Building. Ruim 2.130 bedrijven presenteren zich hier, waarvan het merendeel verlichtingsfabrikanten.
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Kleinste Ikea
Ikea opent kleinste vestiging van Nederland in Leeuwarden. Dit Plan & Order Point zorgt voor goede bereikbaarheid in Friesland.
lees verder
 
Design Tales verhuist
lees verder
Tevreden over Voorjaarsvakdagen
Van 4-7 februari waren de jaarlijkse Voorjaarsvakdagen bij De Woonindustrie met het thema 'Open Up!'. Ondanks uitdagende marktomstandigheden bleef het aantal bezoekers volgens de organisatie gelijk aan de voorgaande edities.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden