Goed gevoel over Orgatec

Vrijdag 04 november 2022

De verwachtingen waren hooggespannen, maar Orgatec 2022 heeft ze volgens organisator Koelnmesse waargemaakt. Exposanten en vakbezoekers waren positief over de herstart van deze internationale projectinrichtingsvakbeurs.
Goed gevoel over Orgatec

In totaal 686 bedrijven uit 43 landen presenteerden hun producten en oplossingen voor de huidige en toekomstige eisen van onze altijd veranderende werkomgevingen. Hiermee was het evenement op het niveau van de vorige editie voor de pandemie. 45.000 vakbezoekers uit meer dan 130 landen wisten hun weg naar de beurs te vinden.


Oliver Frese
, Chief Operating Officer voor Koelnmesse: 'Zelfs vóór de pandemie was de beurs met succes geëvolueerd tot een thema- en oplossingsgericht industrie-evenement. Deze vooruitziende blik werpt nu zijn vruchten af. Orgatec heeft dit jaar een spectaculaire demonstratie gegeven van zijn relevantie voor de toekomstige ontwikkeling van de industrie.'

 

Naast de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hybride en flexibel werken en slimme technologieën stond dit jaar ook het thema duurzaamheid centraal. Natuurlijk via presentaties van exposanten maar ook middels diverse congressen, discussiefora en expert-talks.

 

De focus van dit programma lag op het sociaal-politieke belang van moderne werkwerelden en op de impact van recente veranderingen en actuele ontwikkelingen op het gedrag van kantoorgebruikers en de bijbehorende strategieën van bedrijven.

 

Dit jaar werden voor het eerst themarondleidingen op Orgatec aangeboden, samengesteld door gerenommeerde architectenbureaus: door architecten voor architecten. De populariteit van deze rondleidingen - waarvan vele erg snel vol raakten - laat volgens de organisatie zien hoe belangrijk dergelijke gespecialiseerde, maar toch persoonlijke inzichten in de thema's voor vakbezoekers zijn.

 

De volgende Orgatec is gepland van 22-26 oktober 2024.Links

www.koelnmesse.be
www.koelnmesse.de
www.koelnmesse.nl
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, meubel, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving,hospitality, bureau, stoel, werk, akoestiek, akoestisch, show, event, evenement, beurs, @orgatec, #orgatec, #architectureworld, #koelnmesse, #orgatec2022

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
Herleven van verleden
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Revive. Deze collectie laat het verleden herleven en combineert de vormen van toen met die van vandaag de dag.
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Overnames door Coulisse
Coulisse breidt uit met overnames van Lienesch en Sensuna:
pioniers in honingraat en plissťraambekleding.
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden