Forinn met nieuw type vinylvloer

Maandag 05 mei 2014

Forinn nam onlangs een nieuw type vinylvloer op in haar assortiment. Het bedrijf presenteerde 'Xrossfloor' op de Vakbeurs Parket & Woninginrichter. Ook nieuw bij Forinn: gemakkelijker te monteren plinten.
Forinn met nieuw type vinylvloer
Forinn met nieuw type vinylvloer Forinn met nieuw type vinylvloer

'Xrossfloor' (grote foto) is een collectie vinylvloeren met een bijzondere backing. De PVC-strook met 0,4 millimeter slijtlaag is namelijk verlijmd op een harde drager van Wood Plastic Composite. Dit WPC zorgt voor stabiliteit en water- en vochtbestendigheid. Daardoor kan de vloer in iedere ruimte zwevend geplaatst worden.

De 'Cubu flex life'-plinten (kleine foto's) hebben een ingenieuze constructie, waardoor ze gemakkelijker te monteren zijn en vloer en wand goed afdekken.

In het komende nummer van Ons Huis Vloeren komen we uitgebreid terug op de Vakbeurs en op de noviteiten van onder meer Forinn.Links

www.forinn.nl

Tags

pvc, vinylvloeren

Gerelateerd nieuws
Mapei verhuist naar Apeldoorn
Het magazijn zat al in Apeldoorn, maar nu verhuist de gehele Nederlandse vestiging van Almelo naar de nieuwbouw aan de Oude Apeldoornseweg 37K.
lees verder
 
Van Keken naar Nora
lees verder
Estillon introduceert Sounstop range
Estillon breidt zijn assortiment geluidsreducerende PE schuim-ondervloeren voor parket-, laminaat- en klik-PVC-vloeren uit.
lees verder
 
Atmysphere thema van Domotex 2020
lees verder
Mflor-pvc vloer trendy en onschadelijk
PVC vloeren zijn hip en trendy. Sommige geproduceerd met de realistische look en feel van hout- en steensoorten die niet van het natuurlijke product te onderscheiden zijn. Maar zijn ze ook onschadelijk?
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden