Forinn met nieuw type vinylvloer

Maandag 05 mei 2014

Forinn nam onlangs een nieuw type vinylvloer op in haar assortiment. Het bedrijf presenteerde 'Xrossfloor' op de Vakbeurs Parket & Woninginrichter. Ook nieuw bij Forinn: gemakkelijker te monteren plinten.
Forinn met nieuw type vinylvloer
Forinn met nieuw type vinylvloer Forinn met nieuw type vinylvloer

'Xrossfloor' (grote foto) is een collectie vinylvloeren met een bijzondere backing. De PVC-strook met 0,4 millimeter slijtlaag is namelijk verlijmd op een harde drager van Wood Plastic Composite. Dit WPC zorgt voor stabiliteit en water- en vochtbestendigheid. Daardoor kan de vloer in iedere ruimte zwevend geplaatst worden.

De 'Cubu flex life'-plinten (kleine foto's) hebben een ingenieuze constructie, waardoor ze gemakkelijker te monteren zijn en vloer en wand goed afdekken.

In het komende nummer van Ons Huis Vloeren komen we uitgebreid terug op de Vakbeurs en op de noviteiten van onder meer Forinn.Links

www.forinn.nl

Tags

pvc, vinylvloeren

Gerelateerd nieuws
Nieuwe XPS ondervloeren Estillon
Ondervloerenspecialist Estillon lanceert twee nieuwe XPS foam ondervloeren. Volgens het bedrijf de ideale ondervloeren voor laminaat en klik-PVC vloeren.
lees verder
 
Floorify gaat XL
lees verder
 
Voordelen modulaire vloeren
lees verder
Luxury Decor Floors failliet
Recent werd bekend dat LDF (Luxury Decor Floors) uit Oeselgem/Dentergem reeds half juli failliet is verklaard.
lees verder
Tarkett breidt Fushion gamma uit
En van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en LVT vloeren. De vloerenfabrikant breidt dit gamma nu uit, voor nog meer keuzemogelijkheden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden