Forinn met nieuw type vinylvloer

Maandag 05 mei 2014

Forinn nam onlangs een nieuw type vinylvloer op in haar assortiment. Het bedrijf presenteerde 'Xrossfloor' op de Vakbeurs Parket & Woninginrichter. Ook nieuw bij Forinn: gemakkelijker te monteren plinten.
Forinn met nieuw type vinylvloer
Forinn met nieuw type vinylvloer Forinn met nieuw type vinylvloer

'Xrossfloor' (grote foto) is een collectie vinylvloeren met een bijzondere backing. De PVC-strook met 0,4 millimeter slijtlaag is namelijk verlijmd op een harde drager van Wood Plastic Composite. Dit WPC zorgt voor stabiliteit en water- en vochtbestendigheid. Daardoor kan de vloer in iedere ruimte zwevend geplaatst worden.

De 'Cubu flex life'-plinten (kleine foto's) hebben een ingenieuze constructie, waardoor ze gemakkelijker te monteren zijn en vloer en wand goed afdekken.

In het komende nummer van Ons Huis Vloeren komen we uitgebreid terug op de Vakbeurs en op de noviteiten van onder meer Forinn.Links

www.forinn.nl

Tags

pvc, vinylvloeren

Gerelateerd nieuws
Go to the Max-actie van Headlam
Gisteren is het nieuwe seizoen van de Fia Formula One World Championship van start gegaan in Australië. Headlam is gelijktijdig begonnen met de F1 Actie: Go to the Max with Victory Vinyl.
lees verder
Aankopen verhogen omzet Headlam
De Headlam groep heeft in 2018 haar omzet weten te verhogen. Dit was echter wel te danken aan de acquisities die het bedrijf heeft gedaan.
lees verder
Ter Beke weg bij optimistisch Uzin
Na bijna een kwart eeuw is directeur Frank ter Beke begin deze maand officieel vertrokken bij Uzin Utz. Het bedrijf haalde in 2018 meer omzet, doch minder winst, maar is optimistisch voor 2019.
lees verder
Omzet Amorim gedaald
De omzet van de vloer- en wandbekledingsafdeling van de Portugese kurkgroep Amorim is in 2018 gedaald.
lees verder
 
Meer omzet en winst Forbo
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden